sponsorlu reklam Admatic -sponsor

LİSEDE DEVAMSIZLIK KAÇ GÜN 2024

LİSELERDE DEVAMSIZLIK KAÇ GÜN  2024-2025, 2024-2025 devamsızlık, güncel hayat, HABERLER, LİSEDE DEVAMSIZLIK HAKKI NE KADAR, LİSELERDE DEVAMSIZLIK KAÇ GÜN, LİSELERDE DEVAMSIZLIK KAÇ GÜNE İNDİRİLDİ  2024-2025, önemli, 
derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.
Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için LİSEDE DEVAMSIZLIK KAÇ GÜN 2024-2025 üzerine bir paylaşım yapacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız

Liselerde devamsızlık yapmayı seven öğrencilere kötü haber ;devamsızlık 30 güne indirildi. LİSEDE DEVAMSIZLIK KAÇ GÜN 2024-2025


DEĞERLİ DERKONUM.COM TAKİPÇİLERİ..
Hepimiz zamanlı zamansız, gerekli-gereksiz şekilde okulu astık ve devamsızlık yaptık.. Ancak sınırı aşıp kötü durumlarla karşı karşıya kalmadık tabi ki.. Lise yıllarında bir çok öğrenci devamsızlıktan kalmış ve yıllarının çöpe gitmesine neden olmuştur. Bu yüzden devamsızlığımıza dikkat etmeli ve sınıra gelmemeliyiz.. Sınırı aşmak ise aslaaaaa....

Öncelikle devamsızlık hakkınız ne kadar bunu açıklayalım...
Öncelikle değerli takipçilerimiz son değişiklik Temmuz 2015 Tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik ile gerçekleştirildi. Bu yönetmelikten hareketle devamsızlık hakkınız hakkında çıkarımları sizlerle paylaşalım.

1- ÖZÜRSÜZ OLARAK KULLANABİLECEĞİNİZ DEVAMSIZLIK HAKKINIZ 10 GÜN


2- ÖZÜRLÜ OLARAK KULLANABİLECEĞİNİZ GÜN SAYISI İSE 20 GÜN

3- BURADA İNCE BİR HESAP VAR TOPLAM DEVAMSIZLIK HAKKINIZ 30 GÜN.. EĞER ÖZÜRSÜZ 10 GÜN İSE ÖZÜRLÜ 20 , ÖZÜRSÜZ 5 İSE ÖZÜRLÜ 25 VS.. BUNUN HESABI SİZE KALMIŞ.


SİZE TAVSİYEMİZ BU SINIRLARI ASLA ZORLAMAYIN.. DİYELİM Kİ BİR KAÇ GÜN FAZLADAN DEVAMSIZLIK YAPTINIZ HEMEN VELİNİZLE VE BİR DİLEKÇE İLE İDAREYE KOŞUN.. DEVAMSIZLIK DİLEKÇESİ DOLDURUN..
LİSEDE DEVAMSIZLIK KAÇ GÜN 2024
LİSEDE DEVAMSIZLIK KAÇ GÜN 2024


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk