sponsorlu reklam Admatic -sponsor

AÇIK LİSE SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ 2023

AÇIK LİSE SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ 2023, AÇIK LİSE SINAVLARI NASIL YAPILACAK, AÇIK LİSE SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ OLACAK, GÜNCEL, GÜNCEL EĞİTİM, 

derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..


Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için MEB'İN AÇIK LİSE SINAVLARININ YÜZ YÜZE OLMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI  üzerine bir paylaşım yapacağız. 

 

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

 

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız



Dün itibarıyla (22.09.2023 ) Milli eğitim Bakanı Yusuf Tekin bir TV kanalında açıklamalarda bulundu. Dikkat çeken başlıkları sizlerle paylaşıyoruz. 
İlk dikkat çeken açıklaması Türkçe dersi ile alakalı idi. Türkçe dersinden 70 alamayanlar artık sınıfı geçemeyecek dendi. Bu açıklamaya ulaşmak için tıklayınız. 


İŞTE MEB'İN AÇIK LİSE SINAVLARININ YÜZ YÜZE OLMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI
"Açık lise ile ilgili uygulamaya baktık. An itibariyle bizim tanımladığımız meşru gerekçeler, sebeplerle açık liseye kayıt yaptıran öğrenci sayısı çok azalmış durumda. Yaklaşık 10 bin kayıt yaptıran öğrenci var. Aldığımız tedbirin kamuoyunda pozitif karşılık bulduğunu ve doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu yıl açık lise sınavları da yüz yüze olacak."


AÇIK LİSE SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ 2023


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk