sponsorlu reklam Admatic -sponsor

11. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Cem Yayınları Sayfa 12

 11.SINIF EDEBİYAT KİTAP CEVAPLARI CEM YAYINLARI 2023-2024, 11. SINIF EDEBİYAT KİTAP CEVAPLARI, 11.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KİTAP CEVAPLARI, KİTAP CEVAPLARI,


derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..


Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 11.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Kitap Cevapları CEM Yayınları 2023-2024  üzerine bir paylaşım yapacağız. 

 

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

 

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız

 

CEVAPLAR AŞAĞIDA

 

Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

 

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız


 11. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Cem Yayınları Sayfa 12

 

.Hazırlık Çalışması

1. Okuduğunuz hikâye veya romanlardaki karakterlerle kendi hayatınız arasında bir ilişki kurdunuz mu? Sözlü olarak ifade ediniz.,,

CEVAP:

  • Cevap: Edebiyat insanı yaşamı anlatan kendi yaşamını bir ayna gibi kitaplarda gösteren bir sanat koludur. Ben hikayelerde anlatılan yaşamları okuduğumda sanki kendi yaşamımı görür gibi oluyorum. Bu da benim edebiyattan hikayelerden daha çok keyif almamı ve beni geliştirmesini sağlıyor.

2. Bir hikâye veya romanın sinema veya diziye (Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, Cingöz Recai vb.) uyarlanmasının toplumun sosyal yapısıyla bir ilgisi olabilir mi? Açıklayınız.

  • Cevap: Kesinlikle vardır. Çünkü çok sevilen bir eserin toplum tarafından da değer gördüğü sonucunu çıkarabiliriz. Bu tür eserlerin, albenisi yüksek olduğundan hemen filme alınmaları da kaçınılmazdır. Sonuçta o dönem ne popüler olmuşsa sinemaya da o yansıyor.



11. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Cem Yayınları Sayfa 


KİTABIN TÜM CEVAPLARI İÇİN TIKLAAAAAAA

11. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Cem Yayınları

KİTABIN TÜM CEVAPLARI İÇİN TIKLAAAAAAA


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk