sponsorlu reklam Admatic -sponsor

12.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları Ordinat Yayınları Sayfa 155

 12.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ordinat Yayınları Ders Kitabı Cevapları 2022 2023,12.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları Ordinat Yayınları 2022 2023,KİTAP CEVAPLARI, EDEBİYAT KİTAP CEVAPLARI,


12.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları Ordinat Yayınları 2022-2023, 12.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları, KİTAP CEVAPLARI, EDEBİYAT KİTAP CEVAPLARI,


12.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları, KİTAP CEVAPLARI, EDEBİYAT KİTAP CEVAPLARI,12.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları Ordinat Yayınları Sayfa 


derskonum.com'un değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 12.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ordinat Yayınları Ders Kitabı Cevapları  üzerine bir paylaşım yazacağız. 


CEVAPLAR AŞAĞIDA


Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

destek olmak için lütfen  LİNK paylaşınız


12.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları Ordinat Yayınları Sayfa 



.

12. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları Ordinat Yayınları Sayfa 155

HAZIRLIK

1. Arkadaşınız tarafından kandırıldığınızı anladığınızda tepkiniz ne olur? Arkadaşınıza bir şans daha tanır mısınız? Düşüncelerinizi paylaşınız.

  • Cevap: Ona bir şans daha tanırım. Çünkü o kişi arkadaşımsa önce neden öyle davrandığını sorgularım. Okan adlı bir arkadaşım var bana bir keresinde yalan söylemişti sonra çok zor durumda kaldığını gördüm affettim. Ama Asrın adlı arkadaşım kötü niyetle yalan söylemişti o yüzden onu affetmedim.

2. Gereksiz konularla meşgul olmak size ne kaybettirir? Zamanımızı ekonomik kullanmak için neler yapmalıyız? Tartışınız.

  • Cevap: Bize en çok zaman kaybettirir. Çünkü en değerli şeyimiz vaktimizdir. Zamanımız bizler için çok çok değerlidir.

3. “Saatleri ayarlamak için bir enstitü kurmalıyız.” şeklinde bir teklife nasıl yaklaşırsınız? Tartışınız.

  • Cevap: Çok iyi karşılarım çünkü derim ki saatler ve zaman bizler için çok çok kıymetlidir. O yüzden kuralım bu derneği derdim.
.
.
.12.sinif-edebiyat-kitabi-cevaplari-ordinat-yayinlari-sayfa-

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk