sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Sitem En Son Ne Zaman İndexlendi, Google Web Sitemi Ne Zaman Taradı ?

 Sitem En Son Ne Zaman İndexlendi, Google Web Sitemi Ne Zaman Taradı ?

Google Web Sitemi Ne Zaman Taradı?

Sitenizi üst sıralara çıkarma aşamasında, Google botlarının sitenizi tarama işlemi gerçekleşmektedir. Bu durumda, birçok site sahibi “Google Web Sitemi En Son Ne Zaman Indexledi?” sorusunun cevabını merak etmektedir. Bu sorunun cevabını bulmak oldukça basit bir işlem ile gerçekleşmektedir. Aşağıda verilen bağlantı ile web sitenizin en son ne zaman tarandığı bilgisine ulaşabilirsiniz. Bağlantının sonunda yer alan maraswebtasarim.com adresi yerine kendi web site adresinizi girin.

Yukarıda söylediğim botlar web sitenizi en son nezaman index aldı ( Sitenizi Ziyaret Ettiğini) öğrenmek istiyorsanız eğer; aşağıda adresini vermiş olduğum linki koplayayın. Web tarayıcınıza yapıştırın. Adresin sonunda yer alan derskonum.com yerine siz kendi web site adresini yazın.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:derskonum.com


bunu yapınca aşağıdaki gibi bir metin ile açılacaktır siteniz.

METİN: "

Bu, http://www.derskonum.com/ için Google'ın önbelleğidir. Bu, sayfanın 25 Ağu 2022 17:53:17 GMT tarihine ait anlık görüntüsüdür. Aradan geçen süre zarfında geçerli sayfa değişmiş olabilir. Daha fazla bilgi.

İpucu: Bu sayfada arama teriminizi kolayca bulabilmek için Ctrl+F veya ⌘-F (Mac) tuşlarına basın ve bulma çubuğunu kullanın.   "


Karşınıza gelen ekranda, Google arama motorunun web sitenizi en son ne zaman ziyaret ettiği bilgisini görebilirsiniz. Bu bilgileri ay, gün ve yıl ve saat şeklinde görebilirsiniz. Ancak, bu bilgiler her web sitesi için aynı olmaz. Bazı web sitelerinde indexleme işlemi birkaç saat sürerken, bazıları için bu işlem birkaç hafta sürebilir.


Sitem En Son Ne Zaman İndexlendi, Google Web Sitemi Ne Zaman Taradı ?




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk