sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Ortaokul Matematik Sene Sonu Zümre Toplantı Tutanağı İndir 2021 2022

  sene sonu zümre toplantı tutanağı 2021 Ortaokul Matematik-Ortaokul Matematik Sene Sonu Zümre Toplantı Tutanağı 2021,Ortaokul Matematik Sene Sonu Zümre Toplantı Tutanağı İndir


2021 ORTAOKUL MATEMATİK SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI İNDİR



2021 MATEMATİK SENE ZONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI İNDİR,  MATEMATİK SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI, DOKÜMAN, ZÜMRE TUTANAKLARI, 



derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için Ortaokul Matematik Sene Sonu Zümre Toplantı Tutanağı İndir 2021 2022 üzerine bir paylaşım yapacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız


hazırlayan: : derskonum.com



DİKKATTT: İNDİRME LİNKİ AŞAĞIDA


2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ……derskonum.com……. ORTAOKULU SENE SONU MATEMATİK DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ

TOPLANTI TUTANAĞI

 

Toplantı No                  :  3

Toplantı Tarihi            :  24/06/2021

Toplantı Yeri               :  ONLİNE - TEAMLİNG

Toplantı Saati              :  11.00

Toplantıya Katılanlar :  ………………………………

 

Gündem Maddeleri:

      1-   2020-2021 Eğitim ve öğretim yılı 2.döneminde Covid-19 salgını sebebiyle okulların tatil edildiği tarihe kadar ünitelendirilmiş yıllık planlara göre, konu,-ünite-temaların zamanında işlenip işlenmediğinin, iş takvimi ve çalışma programına uyulup uyulmadığının tespiti.

2-       2020-2021 Eğitim ve öğretim yılı 2.döneminde Covid-19 salgını süresince alınan tedbirler kapsamında Bakanlık, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri ile okul/kurumlar tarafından gerçekleştirilen uzaktan eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi

     3-   2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerin Covid-19 salgını sürecindeki öğrenme  kazanımlarına ilişkin eksiklerin giderilmesine yönelik gerçekleştirilecek tamamlayıcı eğitim sürecinin kazanım, ders ve diğer derslerle olan ilişkisi açısından değerlendirilerek planlanması, Telafi Eğitim Programının Açıklanması

     4-"Eba" kullanımı ve öğrenci katılım

5-  İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin değerlendirilmesi,

 

      6-LGS matematik sorularının değerlendirilmesi

      7- Dilek ve temenniler

      8-  Kapanış

 

      

 

 

Toplantı Gündeminin Görüşülmesi:

        Matematik zümre öğretmenleri toplantısı saat 11.00’da teamlink üzerinden başlatıldı. Gündem gereği yapılan yoklamada tüm matematik öğretmenlerinin toplantıda hazır olarak bulunduğu tespit edildi. Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19  salgını sebebiyle 13.03.2020 tarihinde eğitim-öğretime zorunlu olarak ara verilmiş, uzaktan eğitim-öğretim süreci başlamıştır. Bu süreçte uzaktan  Matematik dersi  zümre toplantısı yapılması, uzaktan eğitim sürecinde yapılanların ve telafi eğitimi çalışmalarının kararlaştırılması ve tartışılması hususu sebebiyle 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 11.00’de Teamling toplantısı gerçekleştirilmiştir.

  1. Zümre başkanı ………………  ve diğer tüm öğretmenler tarafından eğitim-öğretime zorunlu ara verilen süreye kadar  ünitelendirilmiş yıllık planlara göre, konu,-ünite-temaların zamanında işlendiği, iş takvimi ve çalışma programına uyulduğu belirtildi.

2.      Tüm öğretmenler salgın sürecinin başlamasıyla EBA kullanımını arttırdıklarını,her sınıf kademesine uygun farklı dökümanların gerek EBA üzerinden gerekse öğretmen-öğrenci-velilerin oluğu whatsapp gruplarından öğrenciler ile paylaşıldığını, EBA canlı derslerin başlamasıyla birlikte 5, 6 ve 7. Sınıflar için yarıda bırakılan konuların mümkün olduğunca işlendiği belirtildi.

EBA da canlı dersler başlamadan kısa süreliğine öğretmenlerimizce girdikleri sınıflar bazında zoom veya teamlink programlarından uzaktan eğitimler yapıldığı ancak olumsuz söylentiler nedeni ile sonlandırılığı belirtildi.

Öğrencilere, özellikle  8. Sınıf öğrencilerinin LGS de maske kullanacakları için evde kendi yaptıkları deneme sınavlarında da maske kullanımı ve izolasyon bilincini geliştirmeye yönelik bilgilendirme yapıldığı belirtildi. Katılım yapan 8.sınıf öğrencilerimizle özellikle örnek soru çözümleri yapıldı.

 

  1. 21 Haziranda başlaması planlanan telafi eğitiminin bakanlığımız tarafından belirlenen plan ve programa göre hareket edileceği belirtildi. Özellikle katılımın düşük olduğu sınıflar için canlı ders kazanımlarının tekrar edilmesinin önemli oluğu belirtildi.

Yıl içerisinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile de bu telafilere devam edilecektir.

 

  1. EBA kullanımını okulumuz öğrencileri açısından değerlendirdiğimizde belirli öğrencilerin daha düzenli katılım sağladığı ve çalışmaları yerine getirdiği belirtildi. Bu kitlenin ise veli işbirliğinin belirgin olduğu öğrencilerden oluştuğu gözlemlendi.

 

Öğretmenlerimiz işlenen kazanımlar doğrultusunda EBA’dan düzenli olarak çalışmalar göndermiş ve takip çizelgelerini değerlendirmiştir.

           Canlı dersler düzenli olarak whatsapp gruplarından ders öğretmenleri tarafından duyurulmuş ve giriş yapmakta sıkıntı çeken öğrenciler bu gruplardan yönlendirilmiştir. Canlı derslere paralel çalışmalar EBA’ya giremeyen öğrencilere bu gruplardan gönderilmiştir.   

Sınıflar bazında EBA canlı ders katılım oranları

 

A şubesi

B şubesi

C şubesi

D şubesi

E şubesi

5.SINIF

%50

%50

%50

%20

yok

6.SINIF

%50

%50

%50

%50

yok

7.SINIF

%60

%15

%40

yok

yok

8.SINIF

%15

%20

%10

 

 

  1.  İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin değerlendirilmesi.

          Dünya ve Ülkemiz genelinde yaşanılan salgın COVİD-19 süreci nedeniyle maske kullanımı ve fiziki mesafeye dikkat edilmesi önemlidir. Okulumuz PANDEMİK İNFLUENZA EYLEM PLANI   içerisinde yer alan aşağıdaki maddelere uyulması ve uygulanması toplum sağlığı açısından önem arz etmektedir.

 

KİŞİSEL KORUYUCU ÖNLEMLERİN EĞİTİM KURUMLARINDA

GÖREV YAPAN PERSONEL VE ÖĞRENCİLER TARAFINDAN UYGULANMASI

 

Eğitim kurumlarındaki öğrenci ve çalışanlara yönelik kişisel koruyucu önlemleri anlatan eğitimler düzenlenmelidir.

 Bu eğitimlerde mevsimsel influenza, IBH belirtileri, hasta kişiden bulaşmanın önlenmesi için yapılacaklar ve pandemik influenza ile ilgili Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan bilgiler anlatılmalı ve aşağıdaki konulardan bahsedilmelidir;

 

        Öksürük ya da hapşırık sırasında ağız mendille kapatılmalı ve bu mendil çöpe atılmalıdır. Mendile ulaşılamadığı durumlarda kol içine hapşırılmalı/öksürülmelidir.

        Elleri yıkamak influenza ve diğer bulaşıcı hastalıklardan koruyacak en önemli önlemlerdendir.

        Öksürük, hapşırık sonrası, yemekten önce ve sonra, tuvalet kullanılmışsa, kapı kolu, merdivenlerin tırabzanlarına dokunulmuşsa eller yıkanmalıdır.

         Eller, su ve sabunla yıkanmalı, su-sabun temin edilemediği durumlarda alkol bazlı el antiseptiği ile temizlenmelidir.

        Eller yıkandıktan sonra, tek kullanımlık kâğıt havlu ile kurulanıp, musluk bu havlu ile kapatılmalı ve havlu çöp kutusuna atılmalıdır.

        Mümkün olduğu kadar öğrenciler ellerini, ağızlarına ve gözlerine temas ettirmemelidir.

        Mümkün olduğu kadar toplu etkinliklerden kaçınılmalı, yapılacaksa etkinlikler açık havada düzenlenmelidir.

 

konularında okul idaresi ile gerekli bilgi paylaşımında bulunuldu.

 

  1. 2021 LGS matematik sorularının daha çok işleme dayalı olduğundan ve zaman aldığından öğrencilerin soruları doğru cevaplama yüzdesinde bir düşüş olabileceği belirtildi.

Öğrencilerimizin eğitim-öğretime verilen zorunlu ara verilmesi sürecinden olumsuz etkilendiği belirgin bir şekilde görülmüştür. Canlı derslerin başlaması ile imkanı olan ve istekli öğrenciler ile etkileşim artmıştır. Öğretmen- öğrenci- veli grupları ile yapılan ve gönderilen çalışmalar ile motivasyonları yüksek tutulmaya çalışıldı

 

  1. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının daha sağlıklı, başarılı ve huzurlu geçmesi dilekleriyle toplantıya son verildi.

 

 

                  Matematik Öğretmeni              Matematik Öğretmeni         Matematik Öğretmeni

 

 

 

 

                              Matematik Öğretmeni                         Matematik Öğretmeni

 

 

 

 

UYGUNDUR

24/ 06 / 2021

Okul Müdürü

 

 

 

 

 DİĞER DERSLERİN ZÜMRE TUTANAKLARI İÇİN TIKLA

 

 

 

 

 

 

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇİĞLİ İZZET GÖKÇİMEN ORTAOKULU SENE SONU MATEMATİK DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ

KARAR TUTANAĞI

Toplantı No                  : 3

Toplantı Tarihi            : 24/06/2021

Toplantı Yeri               : TEAMLİNG

Toplantı Saati              : 11.00

Toplantıya Katılanlar : Seçkin POLAT  KARADEMİR, Damla KIRAN , Eşe DAŞKALE, Nur Şehnaz BULUT , Burhan DEMİR

                                                              ALINAN KARARLAR

1. Bu süreçte öğrencilere bilgisayar ve cep telefonu gibi teknolojik aletlerle yakından destek olunmasına,

 

2. Öğrencilerin EBA’dan düzenli çalışmalar yapmalarının desteklenmesine. Ayrıca online sinavlara yönlendirilerek bilgilerinin pekiştirilmesine,

 

3. Hayatın sadece sınavdan ve notlardan ibaret olmadığı, öncelikle sağlık ve bu bilincin yerleştirilmesi gerekliliği üzerinde durulmasına,

 

4. Diğer branş öğretmenleriyle işbirliği içinde hareket edilerek velilere ve öğrencilere en iyi şekilde destek sağlanması. Bunun için öğretmen-öğrenci-velilerle olan WhatsApp gruplarının aktif olmasına karar verildi.

 

5. Matematik dersi ortalamalarının ikinci dönem notları olmadığından  ilk dönemin not ortalamalarıyla aynı kalmıştır.

 

6- 21 Haziranda başlaması planlanan telafi eğitiminin bakanlığımız tarafından belirlenen plan ve programa göre hareket edileceği belirtildi.

 

 

 

                  Matematik Öğretmeni              Matematik Öğretmeni         Matematik Öğretmeni

 

 

 

                              Matematik Öğretmeni                         Matematik Öğretmeni

 

 

derskonum.com…….

UYGUNDUR

24/ 06 / 2021

Okul Müdürü

                                                                                   


İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Ortaokul Matematik Sene Sonu Zümre Toplantı Tutanağı İndir


İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 DİĞER DERSLERİN ZÜMRE TUTANAKLARI İÇİN TIKLA

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk