sponsorlu reklam Admatic -sponsor

E-OKUL DİJİTAL KARNEYE NASIL BAKILIR?

E-OKUL DİJİTAL KARNEYE NASIL BAKILIR?, DİJİTAL KARNEYE NASIL BAKILIR?, GÜNCEL EĞİTİM, EĞİTİM HABERLERİ, güncel, 

derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızda yer aldık.. 


Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için E-OKUL DİJİTAL KARNEYE NASIL BAKILIR?  üzerine bir paylaşım yapacağız. 



İyi Tatiller

doğru konum= derskonum

: derskonum.com





E-OKUL DİJİTAL KARNELERE NASIL BAKILIR?

Bakanlıktan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.





E-OKUL KARNE NOTU GÖRÜNTÜLEME ADIMLARI

Öncelikle E-Okul ekranına giriş yapılır.


Giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan "e-Karne" alanına tıklanır.

Eğer tarayıcınızda Pop-Up engelleyici varsa karşınıza şu şekilde bir uyarı çıkacaktır; "e-Karne rapor sayfasını açamıyorsanız, tarayıcınız varsayılan olarak pop-up'ların ekranınızda otomatik olarak gösterilmesini engelleyebilir. Bir pop-up engellendiğinde adres çubuğunda Pop-up engellendi simgesi Pop-up engellendi olarak görünür. Burada Pop-up'lara izin vererek rapor sayfasını açabilirsiniz."

Pop-Up iznini verdikten sonra "e-Karne" alanına yeniden tıklayın.

Pop-Up ekranında açılacak olan e-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.


Karneler ne zaman, saat kaçta verilecek? 18 milyon öğrencinin dijital karne heyecanı!

18 milyon öğrencinin dijital karneleri erişime açılacak. Milli Eğitim Bakanlığınca, ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne ve başarı belgeleri e-Okul'dan erişime açılacak. Peki, karneler ne zaman, saat kaçta verilecek?



Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında, TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecek. Talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek. İşte, dijital karnelerin erişime açılacağı tarih..




NE ZAMAN VERİLECEK?



Bu kapsamda e-Okul sisteminde yoğunluk yaşanmaması için ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı karneleri, 18 Haziran'dan itibaren e-Okul'dan erişime açılacak.


DİJİTAL KARNEYE NASIL BAKILIR



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk