sponsorlu reklam Admatic -sponsor

2021 YKS NE ZAMAN, TARİH BELLİ OLDU

2021 YKS NE ZAMAN, TARİH BELLİ OLDU

2021 YKS NE ZAMAN, 2021 YKS TARİHİ, 2021 AYT NE ZAMAN, 2021 TYT NE ZAMAN, GÜNCEL, EĞİTİM HABERLERİ, güncel eğitim, TYT-YKS,


derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları,konu anlatımı,pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 2021 YKS NE ZAMAN, TARİH BELLİ OLDU  TARİHLER üzerine bir paylaşım yazacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız



 2021 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak sınavların sınav tarihlerini, başvuru tarihlerini ve sonuç açıklama tarihlerini içeren 2021 Yılı Sınav Takvimi http://osym.gov.tr adresinden belli oldu.

YKS 2021 TARİHİ BELLİ OLDU

SON DAKİKA HABERİ: 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Temel Yeterlik Testi (TYT) 26 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 27 Haziran tarihlerinde uygulanacak.


ÖSYM SINAV TAKVİMİ DETAYLI AŞAĞIDA

........ ......



ÖSYM SINAV TAKVİMİ DETAYLI AŞAĞIDA

........

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk