sponsorlu reklam Admatic -sponsor

2020 2021 Türk Dili ve Edebiyatı Sene Başı Zümre toplantı tutanağı (1.Dönem)

2020 2021 Türk Dili ve Edebiyatı Sene Başı 1. Dönem Zümre Toplantı Tutanağı,
Türk Dili ve Edebiyatı Sene Başı Zümre, ZÜMRE TUTANAKLARI, 



derskonum.com'un değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevepları,konu anlatımı,pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 2020 2021 Türk Dili ve Edebiyatı Sene Başı 1.Dönem Zümre toplantı tutanağı üzerine bir paylaşım yazacağız. 



Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız


2020 2021 Eğitim-Öğretim yılı Türk Dili ve Edebiyatı Sene Başı Zümre toplantı tutanağı yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanmış olup güncel maddelerle kullanımınıza sunulmuştur.

2020 2021 Eylül dönemi sene başı Edebiyat zümre toplantısı özenle hazırlanmıştır. Edebiyat sene başı zümre toplantısında öğrencilere verilecek performans ve proje ödevlerinin konuları da belirlenmiş olup ayrıca bu ödevleri değerlendirmek için bir ödev değerlendirme ölçeği de eklenmiştir.

2020 2021 Edebiyat zümresi bir yıl boyunca elinizin altında bulunduracağınız önemli bir evrak olarak işinize yarayacaktır. Yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diler, faydalı olmasını temenni ederiz.


2020 2021 Türk Dili ve Edebiyatı Sene Başı Zümre toplantı tutanağı

👇


2020 2021 Türk Dili ve Edebiyatı Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı, Türk Dili ve Edebiyatı Sene Başı Zümre, ZÜMRE TUTANAKLARI, 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk