sponsorlu reklam Admatic -sponsor

GERİDE KALAN/TERK EDİLENLERLE İLGİLİ BİR YAZI

            GERİDE KALAN İLGİLİ BİR YAZI, TERK EDİLENLERLE İLGİLİ BİR YAZI, GERİDE KALAN İNSANLARLA İLGİLİ BİR YAZI, TERK EDİLMİŞ İNSANLARLA İLGİLİ BİR YAZI,    Geride kalanların suçu ne ? Neden bütün hüznü,kederi,acıyı kalanlar çekiyor ? Gitmek hep daha kolay olmuştur. Çünkü, yaptığın şey sadece her şeyi geride bırakıp gitmek. Ardına bile bakmadan çekip gitmek... Gidenler geride kalanları hiç düşünüyor mu ? Ben biliyorum . Düşünmüyorlar ! Kendine yeni bir hayat kurup onu yaşar, Geride bıraktıklarını silip atar. Bir süre sonra eski hayatlarındaki anıları bile unutmaya başlarlar. Onların yerini yeni hayatlarındaki anıları doldurur. Bir bakmışsın senin yerinide çoktan başka bir şey doldurmuştur.. Peki ya geride kalanlar ? Onların suçu ne ki tüm acıyı onlar çekiyor ? Onlar neden çekip gidemez ? Yapamazlar ki isteselerde olmaz . 

              Bu böyledir. Geride kalanların artık yüzü gülmez, Akılları hep gidenlerdedir. Onları düşünüp dururlar. Ama bilmezler ki gidenlerin çoktan kalanları unuttuğunu... Yazık. Kendilerini kandırırlar sadece. Geri getirmek isterler gidenleri, Ama olmaz . Giden gitti birdaha geri gelmez. Hep geçtikleri yolları arar gözleri ama artık göremez hale gelirler. Onlarda artık tutmak isterler günü Ama güneş her gece tepelerinde doğar. Yani olmaz, İsteselerde yapamazlar. Kimseyi geri getiremez, Hayatlarına devam edemezler. Belki birgün acıları eskiyip gider. Ama nasıl olacak ki ? Bu devirde filmler bile eskimezler acılar nasıl eskiyip gidecek? Nasıl sadece bir düşünce olarak kalacak akıllarında yaşadıkları? Bu nasıl geçecek ! Kimse bilmez,kimse duymaz,kimse görmez, Kimse konuşmaz,anlamaz.. 

             Öyleyse nasıl olacak ? Geride kalanlar hep acı çekmeye mahkum mu olacak ? Yahu yetmez mi bu kadarı ? Birileri artık duysun ! Birileri artık konuşsun ! Birileri artık bir şeyleri bilsin ! Bir şeyler bilsin ki geride kalanlara göz kulak olsun, Acılarını dindirsin, Dertlerine derman olsun. Bir şeyler bilsin ki geride kalanlarda günlerini en iyi şekilde yaşayabilsin. Bir şeyler bilsin ki , Bütün geride kalanlar gidenleri unutabilsin...
 Buse POLAT


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk