sponsorlu reklam Admatic -sponsor

2016 Şubat Öğretmen Atamaları Kontenjanları Branş Branş

2016 Şubat Öğretmen Atamaları Kontenjanları Branş Branş, 2016 Şubat Öğretmen Atamaları Branş Kontenjanları, ÖĞRETMEN ATAMASI, ŞUBAT ATAMASI KONTENJANLARI 2016, 

kaynak: mebpersonel.com
2016 Şubat  Öğretmen Atamaları Tahmini Branş Kontenjanları Nasıl Olur?. Şubat 2016 öğretmen ataması branş bazında kontenjan dağılımı tahmini nasıl olur, müjdeli haberden sonra beklenen atama kontenjanları ve detayları haberimizde. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçen gün mecliste okuduğu hükümet programında da yer aldığı üzere Şubat ayında 30 Bin öğretmenin ataması yapılacak. Peki bu atamalar branş bazında kontenjan dağılımı nasıl olacak merak ediliyor, toplamda 30 Bin Öğretmen ataması yapılacak.Henüz branş dağılımı açıklanmasa da eğitim editörlerimiz araştırmaları sonucu tahmini rakamları ortaya koydu. Öğretmen atamalarında en çok atanan öğretmen branşlarının genel anlamda çok değişikliğe uğramayacağı ve Şubat ayında 30 bin öğretmen atamasın da atanacak öğretmenlerin branş bazında dağılımı tahminen şu şekilde olacaktır. 

- Sınıf Öğretmenliği 
- İngilizce 
- Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 
- İlköğretim Matematik 
- Rehber Öğretmenlik PDR 
- Okul Öncesi 
- Fen ve Teknoloji 
- Lise Matematik 
- Beden Eğitimi 
- Edebiyat Öğretmenliği 
 Biyoloji Öğretmenliği 
-Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
- Özel Eğitim 


şeklinde bir sıralama olacağı tahmin ediliyor. Öğretmen atamaları en çok bu branşlara yapılacak. 30 Bin atamanın %90'ı nın dan fazlasının bu branşlara yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Atamaların ise en çok atanacak branşın 4500 ve en az atanacak branşın 100-300 atama şeklinde olması bekleniyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk