sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Turgenyev fikri edebi yönü kişiliği

BATI EDEBİYATI, ŞAİR VE YAZAR, Turgenyev fikri edebi yönü kişiliği, Turgenyev Hayatı Edebi Kişiliği Eserleri, TURGENYEV KİMDİR EDEBİ KİŞİLİĞİ, Turgenyev KİMDİR ESERLERİ HAYATI, Turgenyev Hayatı, Edebi Kişiliği, Eserleri

Rus edebiyatının önemli temsilcilerinden olan Turgenyev hakkında hazırladığımız ders notunu cemal aksoy. net sitesinden takip edebilirsiniz. Hazırladığımız ders notu sayesinde Turgenyev hakkında bilgi sahibi olacak, Turgenyev’in hayatı ve eserlerini tanımış olacaksınız. Turgenyev’in edebi kişiliğiTurgenyev  kimdir sorusuna cevap bulabilmek için cemal aksoy.net sitesini takip ediniz.
Gerçekçi Rus romancılığının kurucularından sayılmıştır. Romanları Rus aydın ve yazarlarının sert eleştirilerine yol açmıştır. En ünlü ve dikkate değer romanı olan “Babalar ve oğullar”, iki kuşak arasındaki çekişmeyi, daha doğrusu, gericiliği temsil eden liberal soylularla, ilericiliği temsil eden demokrat aydınlar arasındaki görüş ayrılığını ve mücadeleyi göstermek için yazılmıştır. Daha yayımlanır yayımlanmaz ülke çapında bir fırtınanın kopmasına, özellikle romanın kahramanı, nihilist diye nitelenen Bazarov tipi çeşitli tartışmalara ve hatta birbiriyle çeşitli yorumların yapılmasına yol açmıştır.
Eserleri:
Rudin, Balar ve oğulları, Duman(roman)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk