sponsorlu reklam Admatic -sponsor

İnsanlar yaşadıkları olayları neden hikâyeleştirme ihtiyacı duymuştur?

 İnsanlar yaşadıkları olayları neden hikâyeleştirme ihtiyacı duymuştur?


Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

 

Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için  İlk Örneklerinden Günümüze Türkçenin Önemli Sözlükleri üzerine bir paylaşım yazacağız. 

 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

 

destek için LİNK PAYLAŞALIM ;) 
 

  İnsanlar yaşadıkları olayları neden hikâyeleştirme ihtiyacı duymuştur?


Hikâye anlatmak, insanın yazı dâhil diğer tüm teknolojilerden önce kullandığı bir iletişim aracı. Sadece eğlenmek için değil, bilgi aktarmak ve karşısındaki ikna etmek için muhteşem bir yol. İster yatırımcı arayan bir girişimci, ister patrona fikrini anlatmaya çalışan bir beyaz yakalı, ister paydaşlara strateji paylaşan bir yönetici, ister sesini duyurmak isteyen bir öğrenci olun sizi anlatabilecek en güzel yol hikayeleştirmektir.


İnsanlar yaşadıklarını etkileyici şekilde ifade etmek, olayların ifadesini kolaylaştırmak ve kalıcılığını arttırmak için hikayeleştirir. 


İnsanlar yaşadıkları olayları neden hikâyeleştirme ihtiyacı duymuştur


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk