sponsorlu reklam Admatic -sponsor

10.Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Sayfa 244 Biryay Yayınları

     10.Sınıf Edebiyat Biryay Yayınları Kitap Cevapları Sayfa 244


10.Sınıf Türk  Dili ve Edebiyatı Biryay Yayınları Kitap Cevapları,2020 2021 10.Sınıf Türk  Dili ve Edebiyatı Kitap Cevapları, Kitap Cevapları,


derskonum.com'un değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..


Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 2020 2021 10.Sınıf Türk  Dili ve Edebiyatı Biryay Yayınları Kitap Cevapları SAYFA 244  bir paylaşım yapacağız. 



CEVAPLAR AŞAĞIDA
Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız


10.Sınıf Türk  Dili ve Edebiyatı Biryay Yayınları Kitap Cevapları SAYFA 244
..
1. Genel ağ üzerinden turnalarla ilgili bir türkü dinleyiniz. 

Cevap: Genel ağ üzerinden Musa Eroğlu’nun “Telli Turnam” adlı türküsünü dinleyebilirsiniz. 


2. Son yüzyılda ulaşımla ilgili hangi gelişmeler yaşanmıştır? Önümüzdeki yıllarda ulaşımla ilgili ne tür gelişmeler olabilir? 

Cevap: 21. yüzyılda ulaşımla ilgili pek çok gelişme yaşanmıştır. Kara, deniz, hava, demir yolu ulaşımı çok gelişmiştir. Hızlı tren, hızlı feribot, insansız kara ve hava araçları bunlardan bazıları. Önümüzdeki yıllarda veya çok daha sonra belki de ışınlanma yöntemiyle bir yerden başka bir yere gidebileceğiz.

 3. Millî park ne demektir? Bildiğiniz millî park isimlerini söyleyiniz. 

Cevap: Milli park; turizmi canlandırmak ve tabiatı korumak için özel bir değer verilen dinlenme ve turizm alanlarına sahip olan 2873 sayılı Milli Parklar Kanunu ile milli park olarak belirlenmiş tabiat parçalarına verilen isimdir. Bildiğim milli park isimlerinden bazıları ise şöyle: 

1. Yozgat Çamlığı Milli Parkı 2. Karatepe-Aslantaş Milli Parkı 3. Kuşcenneti Milli Parkı 4. Soğuksu Milli Parkı 5. Uludağ Milli Parkı 6. Yedigöller Milli Parkı 7. Spil Dağı Milli Parkı 8.  Kızıldağ Milli Parkı 9. Kovada Gölü Milli Parkı 10. Güllük Dağı Milli Parkı (Termessos) 11. Munzur Vadisi Milli Parkı 12. Beydağları (Olimpos) Sahil Milli Parkı 13. Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı 14. Köprülü Kanyon Milli Parkı 15. Ilgaz Dağı Milli Park
..
2020 2021 10.Sınıf Türk  Dili ve Edebiyatı Biryay Yayınları Kitap Cevapları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk