sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Google aramalarda çıkan garip siteler, Virüslü site linkleri

Google aramalarda çıkan garip siteler, Virüslü site linkleri, Google aramalarda çıkan garip siteler, Google garip siteler çıkıyor, Virüslü site linkleri, Google saçma arama sonuçları, Spam siteler, Garip siteler, Google alakasız siteler, Virüslü siteye girmek

derskonum.com değerli öğretmen-öğrenci-eğitimsever takipçileri.

Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de yks notları, kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ve yazılı soruları ile yine yanınızdayız..

derskonum.com ailesi
 olarak bu sayfamızda Google aramalarda çıkan garip siteler, Virüslü site linkleri üzerine bir paylaşım yapıyoruz .

Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konumderskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız


Google aramalarda çıkan garip siteler, Virüslü site linkleri Google aramalarda çıkan garip siteler, Virüslü site linkleri 

Google normalde bu tarz siteleri tespit ettiğinde arama sonuçlarında ya en arkaya atıyor ya da tamamen kaldırıyordu. Ancak yapılan son güncellemelerin ardından bu siteler en üst sıralarda çıkmaya başladı. Bazı uzmanlar bunun algoritmadaki bir değişikliğin sistemi alt üst etmesinden dolayı olabileceğini düşünüyor. Bazı kullanıcılara göreyse bu sitelerin sahipleri, yeni algoritmanın bir açığını keşfederek bunu kendi çıkarları için kullanıyor.

Özellikle Google’ın geçtiğimiz ay yayınladığı ‘Faydalı İçerik Güncellemesi’ bu tarz sorunların önüne geçmeyi ve SEO içeriklerden çok kullanıcı deneyimine odaklanan içerikleri ön plana çıkarmayı hedefliyordu. Geçtiğimiz günlerde kelimenin tam anlamıyla arşa çıkan bu sorun, Faydalı İçerik Güncellemesi'ne tam anlamıyla düzelebilmiş değil. adım adım yayınlanmasının ardından nihayet sona ermiş gibi görünüyor. Google bu sitelerin neden bu kadar ön plana çıktığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.


Google aramalarda çıkan garip siteler, Virüslü site linkleri


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk