sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Uzman ve Başöğretmenlik Sınavı Online mi Olacak ?

 Uzman öğretmenlik, baş öğretmenlik eğitimi okulda mı olacak? Uzman öğretmen eğitimi uzaktan mı, online mi yapılacak? Uzman öğretmenlik, baş öğretmenlik sınavı okulda mı olacak yoksa online olarak uzaktan mı yapılacak? Uzman öğretmenlik sınavı uzaktan mı, online mi yapılacak? Uzman öğretmenlik, baş öğretmenlik sınavı ÖBA üzerinden mi olacak?



UZMAN ÖĞRETMENLİK, GÜNCEL EĞİTİM, EĞİTİM HABERLERİ,UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI ONLİNE MI OLACAK, BAŞÖĞRETMENLİK SINAVI ONLİNE Mİ,


DERSKONUM.COM'UN değerli öğretmen-öğrenci-eğitim sever takipçileri.


Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de yks notları, kitap  cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ve yazılı soruları ile yine yanınızdayız..


derskonum.com olarak bu sayfamızda değerli öğretmenlerimiz için bir paylaşımda bulunacağız. 
UZMAN ÖĞRETMENLİKVE BAŞÖĞRETMENLİK SINAVLARI OKULDA MI YAPILACAK YOKSA ONLİNE OLARAK MI OLACAK ? sorusu  üzerine bir paylaşım yapıyoruz.  Bize katkı sağlamak isteyen takipçilerimiz derskonum@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz. Özellikle derskonum@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 


İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız



 UZMAN ÖĞRETMENLİKVE BAŞÖĞRETMENLİK SINAVLARI OKULDA MI YAPILACAK YOKSA ONLİNE OLARAK MI OLACAK 



💣Uzman ve Başöğretmenlik Deneme sınavları için tıkla

💥Uzman ve Başöğretmenlik  Ders Notları için tıklaa

Uzman öğretmenlik, baş öğretmenlik eğitimi okulda mı olacak? Uzman öğretmen eğitimi uzaktan mı, online mi yapılacak? Uzman öğretmenlik, baş öğretmenlik sınavı okulda mı olacak yoksa online olarak uzaktan mı yapılacak? Uzman öğretmenlik sınavı uzaktan mı, online mi yapılacak? Uzman öğretmenlik, baş öğretmenlik sınavı ÖBA üzerinden mi olacak?

 Öğretmenlerin merakla beklediği öğretmenlik kariyer basamaklarının eğitimleri ve sınav tarihleri belli oldu. Eğitimlerin yaz tatilinde başlayacağı açıklanırken öğretmenler de eğitimin uzaktan mı yoksa yüz yüze mi yapılacağını merak ediyordu. Beklenen duyuru öğretmenleri rahatlattı. Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği doğrultusunda hazırlanan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Mesleki Gelişim Çalışmaları ve Eğitim Programına İlişkin Yönerge MEB'in internet sitesinde yayımlandı. Buna göre öğretmenlerin merakla beklediği uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimlerinin ve sınavların ne zaman yapılacağı ve başvuru tarihleri açıklandı.



 Uzman öğretmenlik-baş öğretmenlik eğitimleri ne zaman?

 500 binin üzerinde öğretmeni ilgilendiren uzman öğretmenlik ve başöğretmenlikle ilgili eğitim programının başvuruları 1-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Uzman öğretmenlik eğitimleri, 18 Temmuz-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Başöğretmenlik eğitimleri de yine uzman öğretmenlik eğitimleriyle aynı tarihte 18 Temmuz'da başlayacak. 



Uzman öğretmenlik, baş öğretmenlik eğitimi okulda mı olacak?

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimleri yaz döneminde yapılacak. Eğitimler okulda olmayacak. Uzman öğretmenlik  ve baş öğretmenlik e etmenlik eğitimleri itimleri ÖBA üzerinden online yapıalcak. Uzman öğretmen eğitimi uzaktan mı, online mi yapılacak? Öğretmenlik kariyer basamakları eğitimleri uzaktan yapılacak. Eğitimlere katılmak iseyenler ÖBA'ya girş yacak ve ÖBA üzerinden eğitim görecek. Öğretmenler eğitim konusunu eksiksiz izlemeleri hâlinde Uzman Öğretmenlik Eğitim Programını/Başöğretmenlik Eğitim Programını tamamlamış olacaktır. 


Uzman öğretmen ve başöğretmen eğitimleri ne zaman? 

Takvime göre eğitim programının başvuruları 01-10 Haziran 2022 tarihleri arasında alınacak olup uzman öğretmenlik eğitimleri 18 Temmuz-05 Eylül 2022, başöğretmenlik eğitimleri ise 18 Temmuz-19 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 



Uzman öğretmenlik, baş öğretmenlik eğitimi okulda mı olacak? Uzman öğretmen eğitimi uzaktan mı, online mi yapılacak? 

Bu konuda MEB'den herhangi bir açıklama gelmedi.. Ancak büyük bir ihtimalle uzaktan yani online olarak ÖBA üzerinden yapılacak..




 Sınavlar ne zaman yapılacak?

 19 Kasım 2022'de yapılacak yazılı sınav başvuruları 26 Eylül-03 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacak ve sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde duyurulacak.



uzman-ve-basogretmenlik-sinavi-online-miUzman ve Başöğretmenlik Sınavı Online mi Olacak
uzman-ve-basogretmenlik-sinavi-online-mi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk