sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Bir ülkenin tiyatrosunun tarihi, her şeyden önce onun seyircisinin tarihidir

Bir ülkenin tiyatrosunun tarihi, her şeyden önce onun seyircisinin tarihidir.” sözüyle anlatılmak istenen düşünce nedir? Açıklayınız.


Bir ülkenin tiyatrosunun tarihi, her şeyden önce onun seyircisinin tarihidir, SORU-CEVAP, 


derskonum.com'un değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için  Bir ülkenin tiyatrosunun tarihi, her şeyden önce onun seyircisinin tarihidir üzerine bir paylaşım yazacağız. 

Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

Destek olmak için lütfen--LİNK--paylaşınız.. 

Bir ülkenin tiyatrosunun tarihi, her şeyden önce onun seyircisinin tarihidir

CEVAP:  Sanatçı eserinde etkilendiği olayları ela alır. Etkilendiği düşünceleri, akımları, tarihi olay ve durumları.. Sanatçı ise toplumda yetişen bir bireydir. Yani sanatçıyı yetiştiren ve düşünce dünyasını şekillendiren toplumdur. Ortak tarih, olay, yaşanmışlıklardır. Bu yüzden sanat eseri dolaylı yoldan toplumu işler. Toplumda ne varsa sanatçı ve eser aracılığıyla okura / seyirciye yansır. 
Bir ülkenin tiyatrosunun tarihi, her şeyden önce onun seyircisinin tarihidir

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk