sponsorlu reklam Admatic -sponsor

9. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Sayfa 204 Öğün Yayınları

 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI 2021 2022

9. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI, 9. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları, Kitap Cevapları, 9. Sınıf Öğün Yayınları Edebiyat Kitap Cevapları,


 derskonum.com'un değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI  üzerine bir paylaşım yazacağız. 

Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

Destek olmak için lütfen LİNK PAYLAŞINIZ. :)

9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI Sayfa 

.DİĞER TÜM SAYFALAR İÇİN TIKLAYINIZ.

9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI Sayfa 204
.

9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Sayfa 204 Cevapları Öğün Yayınları

Metne Hazırlık

1. Sizce eski dönemlerde yazarların/şairlerin hayatlarını ve eserlerini anlatan eserler ortaya konmuş mudur? Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

  • Cevap: Olmuştur. Çünkü geçmişte de bugünkü gibi şairlerin yazarların hayatlarını merak eden, onların nasıl yazdıklarını araştıran edebiyata meraklı bir kesim olmuştur. Bu merak sonucunda bazı tarihçiler veya yazarlar bu şairlerin yazarların hayatlarını anlattıkları tezkireler gibi eserler ortaya koymuşlardır.

2. Ünlü kişilerin hayatlarını anlatan eserleri okumak ilginizi çeker mi? Neden? Açıklayınız.

  • Cevap: Evet çeker, çünkü bu tür insanların yaşamlarını okumak, onların geçtikleri yolları anlamak bana ilham verir. Belki ben de onların geçtikleri bu yollardan geçersem onlar gibi başarılı olabilirim. Toplum önünde bilinen insanların yaşamları her zaman ilgi çekici olmaktadır.
.
.

9. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk