sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Okullar ne zaman açılacak 2021 2022 Eğitim-Öğretim Yılı

Okullar ne zaman açılacak son dakika 2021 2022 Eğitim- Öğretim Yılı

Okullar ne zaman açılacak, 2021 2022 Eğitim-Öğretim Yılı Başlangıcı, Okulların açılış tarihi, GÜNCEL EĞİTİM, eğitim haberleri, 


ZİYA SELÇUK OKULLARIN AÇILMA ve ÖĞRETMENLERİN OKULA GELECEĞİ TARİHİ AÇIKLADI! 

derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..


Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için Okullar ne zaman açılacak 2021 2022 Eğitim-Öğretim Yılı üzerine bir paylaşım yapacağız. 


İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum




Okullar ne zaman açılacak?

 Bakan Ziya Selçuk Habertürk TV'de açıklama yaptı. Selçuk 31 Ağustos haftasında öğretmenlerin okula geleceğini, vaka sayılarında çok bir artış olmazsa 6 Eylül'den itibaren de okulların açılacağını söyledi.




Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Habertürk'te soruları cevapladı. Selçuk, 31 Ağustos haftasında öğretmenlerin okula geleceğini, vaka sayılarında çok bir artış olmazsa 6 Eylül'den itibaren de okulların açılacağını söyledi. 

Bakan Ziya Selçuk program sırasında, sunucu Küba Par'ın tekrar sorması üzerine, takvimi kontrol etti ve "6 Eylül Pazartesi denk geliyor. 31 Ağustos haftası da bir önceki hafta. Bir yanlışlık yok" dedi.


 Selçuk ayrıca, "İlk sayılarda öğretmenlerimizin yüzde 15'i aşıya gelmedi. Bunun çeşitli nedenleri olabilir." dedi. Öğretmenleri aşı olmaları için teşvik ettiklerini belirtti, ancak aşı olmayan öğretmenlere ders verilmemesi gibi bir uygulama olmayacağını, ülkemizin bu konudaki politikasının tercihinin bu yönünde olduğuna vurgu yaptı.

Okullar ne zaman açılacak 2021 2022 Eğitim-Öğretim Yılı


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk