sponsorlu reklam Admatic -sponsor

SORUMLULUK SINAVLARI NE ZAMAN 2021 2022 / MART

 SORUMLULUK SINAVLARI NE ZAMAN 2021 2022 / MART 


SORUMLULUK SINAVLARI NE ZAMAN 2021 2022, SORUMLULUK SINAVLARI NE ZAMAN, SORUMLULUK SINAVLARI, GÜNCEL EĞİTİM, EĞİTİM HABERLERİ, güncel eğitim, 


derskonum.com  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için  SORUMLULUK SINAVLARI NE ZAMAN 2021 2022 / MART  üzerine bir paylaşım yapacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız



Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Salgınının yayılımının önlenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla Cumhurbaşkanlığı Kabinesi tarafından alınan kararlar doğrultusunda Bakanlığımızca yüz yüze ve uzaktan eğitim faaliyetleri planlanmış ve yürütülmüştür.



01.03.2021 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında alınan kararlar Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuna açıklanmıştır.


c) Ortaöğretim kurumlarında sorumluluk sınavları ile birinci döneme ilişkin yapılamayan sınavlar, eğitim kurumlarında yüz yüze yapılacaktır. Sınavların takvimi; 08 Mart 2021 Pazartesi gününden itibaren üç haftayı geçmeyecek şekilde eğitim kurumu alan zümre başkanları kurulunca belirlenip planlanacak, eğitim kurumu müdürlüklerince gerekli tedbirler alınarak sınavların uygulanması sağlanacak, birinci döneme ilişkin iş ve işlemler 26 Mart 2021 Cuma gününe, sorumluluk sınavlarına ilişkin tüm iş ve işlemler ise 31 Mart 2021 Çarşamba gününe kadar e-Okul sistemine işlenerek tamamlanacaktır.


BURADAN ÇIKARACAĞIMIZ SONUÇ ŞU :


2 Mart itibari ile yüz yüze eğitim başlıyor. Devamında 1.dönemin telafi sınavları başlayacak ki en az iki hafta sürer yani  en erken 8 Mart'ta başlasa 19- marta kadar devam eder...

SORUMLULUK SINAVLARI İSE 
22 ile 30 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR demektir.



SORUMLULUK SINAVLARI NE ZAMAN 2021 2022



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk