sponsorlu reklam Admatic -sponsor

OKULLARIN AÇILACAĞI TARİH BELLİ OLDU

OKULLARIN AÇILACAĞI TARİH BELLİ OLDU
OKULLARIN AÇILACAĞI TARİH BELLİ OLDU,EĞİTİM HABERLERİ,GÜNCEL,GÜNCEL EĞİTİM,OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK 2020,OKULLARIN AÇILMASI,

derskonum.com'un değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.



Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevepları,konu anlatımı,pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..


doğru konumderskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız


OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK 2021

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu toplantısı sonrası okullar için verilen son kararla ilgili açıklama yaptı. Okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle açılacağını belirten Bakan Selçuk, "Yüz yüze eğitim 21 Eylül'de kademeli olarak başlayacak" dedi.



Koronavirüs Bilim Kurulu bu kez 2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı için toplandı. Toplantının ardından tavsiye kararlarını açıklayan Sağlık Bakanı Koca, "Yüz yüze eğitim en az 1 ay ertelenmeli" dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise, 31 Ağustos tarihinde uzaktan eğitim modeliyle 2020-2021 eğitim ve öğretim sezonunun başlayacağını belirterek, yüz yüze eğitime 21 Eylül'de kademeli olarak geçileceğini ifade etti.

"GEREKLİ ÖNLEMLER ALINACAK"

Bakan Selçuk, Bilim Kurulu toplantısının ardından okullar için verilen son kararla ilgili açıklama yaptı. "2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle okullar açılacak, 21 Eylül'de seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitim başlayacak" diyen Bakan Selçuk, "Okullarımızı açtığımızda öğrencilerimize, öğretmenlerimize, personele, servis sürücülerine varana kadar herkesin sağlık durumları, test kodlarıyla takip altında olacak. Gerekli önlemler alınacak" ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLER VE VELİLER İÇİN KILAVUZLAR HAZIRLANDI

Servislerde, okul bahçesi girişinde maske ve benzeri standartların kılavuz çerçevesinde belirlendiğini hatırlatan Bakan Selçuk, "Öğrenci ve öğretmenlerimiz ve velilerimiz için rehber ve kılavuzlar hazırladık. Bunların ne şekilde uygulanacağının ayrıntısını da devam ettireceğiz" dedi.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk