sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Ve O Hiçbir Şey Demedi Özeti,tema,konu,kişiler,olay örgüsü tahlili

Ve O Hiçbir Şey Demedi tahlili,Ve O Hiçbir Şey Demedi Özeti,Ve O Hiçbir Şey Demedi tema konu,Ve O Hiçbir Şey Demedi kişiler olay örgüsü,Ve O Hiçbir Şey Demedi tahlili, ROMAN TAHLİLLERİ, 

Yazar: Heinrich Böll
Sayfa: 168 sayfa

Heinrich Böll tarafından kaleme alınan Ve O Hiçbir Şey Demedi kitabı Roman  türünde okuyucusu ile buluşuyor.  Ve O Hiçbir Şey Demedi isimli kitap 168 sayfadan oluşuyor. Kitabı Türkçe'ye Behçet Necatigil çevirmiştir. Savaş sonrası Alman edebiyatının en gerçekçi ve en sarsıcı romanlarından biri olan Ve O Hiçbir Şey Demedi, Alman yazar Heinrich Böll'ü üne kavuşturan roman olarak bilinir.

Ve O Hiçbir Şey Demedi Özeti,tema,konu,kişiler,olay örgüsü tahlili

Evlilikte yakınlaşma ve yabancılaşma temasını işleyen Ve O Hiçbir Şey Demedi, romanın iki kahramanının sesleriyle ulaşır okura. Her ikisi de değişimli olarak içsel ve dışsal yaşantılarını anlatırlar. Böylece bu iki kişinin birbirine koşut giden yaşamları ve aslında birbirine ulaşmaya çabalayan bu insanların yalnızlığı açığa çıkar. 

Ve O Hiçbir Şey Demedi Özeti
Küçük bir kiralık odada karısı ve üç çocuğuyla bir arada yaşamanın sıkıntısına katlanamayan Fred Bogner, onlardan ayrılır. Kiliseye ait bir büroda telefoncu olarak çalışmaya başlar. Savaş sonrası Almanya'sının bir büyük kentinde sokakları arşınlar, içer ve oyun makinelerinde zaman öldürür. Karısıyla bir otelde geçirdiği hafta sonundan sonra ise kesin ayrılık kaçınılmaz görünür. Ancak çok geçmeden Bogner sevmekten asla vazgeçemediği karısında yepyeni bir insan bulur. 




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk