sponsorlu reklam Admatic -sponsor

BİR METİN ÜZERİNDE FİİLİMSİ BULMA,GÖSTERME,FİİLİMSİ ÇALIŞMASI

BİR METİN ÜZERİNDE FİİLİMSİ BULMA, BİR METİN ÜZERİNDE FİİLİMSİ GÖSTERME, BİR METİN ÜZERİNDE FİİLİMSİ ÇALIŞMASI, BİR METİN ÜZERİNDE FİİLİMSİ, 

DERSKONUM.COM 'UN     değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için BİR METİN ÜZERİNDE FİİLİMSİ BULMA,GÖSTERME,FİİLİMSİ ÇALIŞMASI üzerine bir paylaşım yapacağız. 

Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız

HAZIRLAYAN: Mustafa ŞAHİN


Karşında çırpınıp duran deniz ,sanki içimdeki bu çalkantıyı hissetmişti. Kül gibi grileşmiş gökyüzünde güneşten bir parçacık bile kalmamıştı. Garip bir rüzgar geziniyordu havada .Sanki o da anlamıştı huzursuzluğumu. İçimdeki acı gibi feryat ederek geçti bir martı. Ne o benim derdimden ne ben onun derdinden haberdardım. Hava ılıktı. Kaldırımda küçük bir kedi geziniyordu. Beni görünce koşarak gelip bacaklarıma sürtünmeye başladı. Sanki ben kendisinden iyi durumdaymışım gibi kendini acındırdı bana. Köşeden gelen simitçiye seslenip durdurdum. Bir simit verdi :soğumuş ,bayatlamış ... Pek önemli degildi ama. Simidi parçalayıp köşeye bir yığın oluşturdum. Siyah kedi bana sürtünmeyi bırakıp koştu . Arkamı dönüp gittim. Anlaşılan bugün de bir huzur yoktu. İçimdeki bekleyişin nedenini bilmeden görünmez olup gittim..

kırmızı renkler zarf fiil
mavi renkler sıfat fiil
pembe renkler isim fiil 
kolay gelsin.. 

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk