sponsorlu reklam Admatic -sponsor

BİR ÖĞRETMENE ALINABİLECEK EN GÜZEL HEDİYELER

öğretmenler günü için ne hediye alabilirim,BİR ÖĞRETMENE ALINABİLECEK EN GÜZEL HEDİYELER, BİR ÖĞRETMENE ALINABİLECEK EN GÜZEL HEDİYELER, ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYELERİ, ÖĞRETMENLER İÇİN HEDİYELER, GÜNCEL, 
BU KONUDA ŞU ŞEKİLDE YARDIM EDELİM..

24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyeleri


Öğretmenler günü hediyesi

Klasik Öğretmen Sözleri Kupa Bardak





erkek öğretmenler için hediye fikirleri


öğretmene hediye

Öğretmene Hediye Şık Kare Duvar Saati



Öğretmene alınabilecek hediyeler

Öğretmenimin Klasik Sözleri Duvar Saati



Öğretmenler Günü Hediyeleri

Fotoğraflı En İyi Öğretmen Madalyonu



öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık



öğretmenler günü hediyeleri


öğretmene hediye ne alınır


Anlamlı öğretmenler günü hediyeleri


Öğretmenler günü hediyeleri

LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü



Mini Mesaj Şişeleri

Öğretmene Anlamlı Hediye Hazırlamak & Mini Mesaj Şişeleri



Öğretmenler günü için hediyeler

Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Çerçeve



Öğretmenler gününe özel hediyeler

Kişiye Özel Öğretmenler Günü Kupası



Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar



Öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı



Öğretmene anlamlı öğretmenler günü hediyesi

Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı



İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye



Kişiye Özel 42 Parça Yapboz

Kişiye Özel 42 Parça Yapboz



Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası

Öğretmenler Gününe Özel Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası



Matematik Öğretmenine Hediye Plaket

Matematik Öğretmenine Özel Hediye Plaket



Öğretmene küçük şirin hediyeler

Öğretmenim Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri



Öğretmene hediye çikolata

Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar



Öğretmene karakalem portre resim

Kişiye Özel Kara Kalem Portre Resim


Biliyorsunuz, 24 Kasım Öğretmenler günü için genellikle herkes, hediye tercihini geleneksel diye tabir edebileceğimiz hediyelerden yana kullanır. Peki siz de öyle misiniz? Yoksa Öğretmeninize, daha orijinal, daha farklı bir hediye mi almayı düşünüyorsunuz? Eğer hedefinizde, öğretmeninizi şaşırtacak sıra dışı ve orijinal bir hediye seçmek varsa, işte karşınızda Kişiye Özel Kara Kalem Portre Resim! Sosyal Medyada Sevgili öğretmeninizin sıkı bir takipçisiyseniz; (Örneğin facebook, Twitter, Instagram) buradan Öğretmeninizin en beğendiğiniz fotoğrafını seçip, kara kalem portre resim olarak yaptırabilirsiniz. Üstelik Portre resim siparişi vermek öyle zannettiğiniz gibi pahalı da değil! Karakalem resim çizdirerek hem öğretmeninize çok anlamlı ve çok farklı bir armağan vermiş olacak, hem de duvarında yıllarca sergileyebileceği, her baktığında sizi hatırlayacağı özel bir hediye yaptırmış olacaksınız! Ayrıca, aşağıda yer alan hediye fikirlerimiz içerisinde bol bol kalem, defter, ödül, çiçek gibi geleneksel hediyeler bulabilirsiniz. Tercih tamamen size kalmış!

Öğretmenler günü hediye fikirleri

Öğretmene Hediye & En İyi Öğretmen Sertifikası



Öğretmene hediye

Öğretmenler Günü Hediyesi & Kişiye Özel Bambu İkili Kalem



İsme Özel Hediyelik Deri Anahtarlık

İsme Özel Hediyelik Deri Anahtarlık



Öğretmenler günü için farklı hediyeler

Kişiye Özel Şehir Ürünleri



Öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenler Günü Hediyeleri & Kişiye Özel Kırmızı Hediye Seti



Öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alınır & Öğretmene Özel Dekor Hediye


Arkalı ve önlü olmak üzere iki bölümüne de istediğiniz kutlama mesajı yazdırarak öğretmeninizi en mutlu öğretmen kılabileceğiniz Öğretmene Özel Dekor Hediye karşınızda. Cam saydamlığında ve elmas parlaklığındaki bu özel dekor ile, bu özel gururu  öğretmeninize yaşatma fırsatı elinizde. Öğretmenler günü için hediye arayışında olan sevgili okurlarımız için özel olarak seçip beğendiğimiz Öğretmene Özel Dekor Hediye, kişiye özel olarak hazırlanıyor. Sağ üst köşesinde öğretmeninize olan sevginizin bir nişanesi olarak kırmızı kalp sembolü yer almakta! İster üzerine ister "Öğretmen Seni Çok Seviyorum" yazısını yazdırın, ister "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" yazısını. Her halükarda, öğretmeninize sevgi dolu bir öğretmenler günü hediyesi vermiş olacaksınız. 

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata



Öğretmene ne hediye alınır

Kişiye Özel Çay Kupası



Kişiye Özel Deri Kapaklı Ajanda

Kişiye Özel Deri Kapaklı 2015 Ajanda



Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 3

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 3



Erkek öğretmene hediye

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan



İsme Özel Ahşap USB Bellek

Öğretmene Alınabilecek Hediye & İsme Özel Ahşap USB Bellek



Öğretmenler Günü Akrilik Ödül modeli 4

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 4


Öğretmeniniz için adeta bir gurur abidesi olacak olan bu özel akrilik ödül, bir öğretmenin duymaktan en fazla mutluluk duyacağı "Canım Öğretmenim" sözleri ile oluşturulmuş. Üzerine Öğretmeninize duyduğunuz sevgi, saygı ve teşekkürlerinizi en etkili bir biçimde yazdırabileceğiniz akrilik ödül, öğretmenler günü için sevgili öğretmeninize verebileceğiniz en içten hediyelerden biri. Bu anlamlı hediyeyi sipariş vereceğiniz zaman sevgili öğretmeninize özel hale getirmeyi unutmayın.
Dev kalemtıraş kalemlik

Kalemtıraş Kalemlik



Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 1

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 1


Anne ve babanın olduğu kadar öğretmenlerin de hakkı ödenmiyor. Çünkü yaşamımız boyunca karşılaştığımız her durumda, onların bizlere öğrettiği bilgilerle ayakta kalmayı becerebiliyoruz. Bu kutsal hak ödenmez belki ama, en azından üzerimizdeki emeklerini takdir ettiğimizi anlamlı bir hediye ile gösterebilir, teşekkürlerimizi kalıcı bir armağanla ifade edebiliriz. Öğretmenler Gününe özel olarak tasarlanmış yukarıdaki ödüller ve bu ödül, bunu öğretmenlerimize göstermenin en şık ve etkili yolu. Kristal kadar parlak olan akrilik ödüller içerisinden en beğendiğinizi seçip, öğretmeninize özel hale getirin ve ona yaşamı boyunca unutamayacağı en kalıcı hediyelerden birini verin. Böylelikle bir öğretmenin öğrencilerinde görmeyi en çok istediği şey olan "vefalı ve düşünceli" bir birey olduğunuzu ispat edin.
Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 2

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 2


Kıymetli öğretmeninize öğretmenler günü kutlama mesajınızı daha özel ne şekilde gösterebileceğinizin yollarını arıyorsanız, işte size eşsiz bir fırsat! Üzerindeki şerit üzerinde kalp figürü yer alan ve sevgili öğretmeninize kalbinizden gelen en güzel sevgi mesajlarınızı yazdırabileceğiniz bu akrilik ödül, kalıcı olduğu kadar anlamlı da bir armağan seçeneği. İyi bir öğretmen olabilmek için, tek başına bilgi yeterli gelmiyor. Buna ek olarak, sabır, şefkat, emek, fedakarlık ve gayret gerekiyor. Az önce saydığımız tüm özellikleri tek başına göğüsleyen Dünya'nın en iyi kalpli öğretmeninize anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi vermek istiyorsanız, Bu akrilik modellerden birini mutlaka almalısınız. Sevgili öğretmeninize teşekkür etmenzi şık hale getiren, üzerine mesajınızın yer alacağı ve en son kendi isminizle unutulmaz kılabileceğiniz Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 2 kaçırılmaması gereken armağan seçeneklerinden biri.
Şık Öğretmene Hediye Sepeti

Erkek Öğretmenler İçin Hediye Sepeti



Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülü

Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülü


Türkiye'nin en yakın, en uzak, kuzeyinde, güneyinde, doğusunda, batısında görev yapan her öğretmen eli öpülmesi gereken çok saygın insanlar. Ancak tüm öğretmenler içerisinde bir tanesi var ki, o gerçek bir yıldız! Sevgili öğretmeninize kalbinizin yıldızı olduğunu, Onu çok özel ve değerli bulduğunuzu göstermek için bir diğer anlamlı hediye ise, kişiye özel olarak hazırlanan Öğretmenlerin Yıldızı Ödülüdür. Okuldan mezun olduktan sonra da gönlünüzde derin izler bırakacak öğretmeninize güzel bir hatıra hediyesi vermek isterseniz Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülüne çok ihtiyaç duyacaksınız. Kalbinizde her zaman ayrıcalıklı bir yeri olacak olan değerli öğretmeninize sevginizi göstermek için anlamlı bir hediye arıyorsanız alın size Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülü. Ödül üzerinde yer alan yıldız sembolü öğretmeninizi kendisine bir yıldız gibi hissettirirken, ödülün kendisi de kitaplığını süsleyecek en güzel dekorlardan biri olacak.
Öğretmene Lazer işlemeli Akrilik Ödül‏

Güzel Öğretmenler Günü Hediyeleri & Lazer işlemeli Akrilik Ödül‏


Öğretmenlere Özel Kristal Masa Saatleri

Öğretmenlere Özel Kristal Masa Saatleri



Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası

Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası


Meslek hayatı süresince bir öğretmenin elinin altından yüzlerce öğrenci gelir geçer. Ancak çok gariptir ki, üzerinde yıllar da geçse öğretmeninizle karşılaştığınızda hala isminizi ve sınıf numaranızı hatırlıyordur. Ne kadar çalışkan biri olduğunuzu, derslerinizde nasıl olduğunuzu tek tek o an size sayabilir. Bu aslında neyi gösteriyor biliyor musunuz? Öğretmenin her bir öğrenci üzerinde nasıl dikkatle durduğunu ve nasıl özen gösterdiğini bizlere gösteriyor. Her bir öğrencisine göz bebeği gibi bakan öğretmeninize, anlamlı bir diğer hediye seçeneği ise son derece şık, desenli bir zemin üzerinde kişiye özel olarak hazırlanan Yüzyılın En İyi Öğretmen Sertifikası. Üzerinde kendi ismi ve resmi olan "Yüzyılın En İyi Öğretmeni" Sertifikası öğretmeninizi çok mutlu edecek.

Kadın öğretmene öğretmenler günü hediyesi

Öğretmenlerin Kraliçesine Özel Sertifika


En Kral Öğretmen Sertifikası

En Kral Öğretmen Sertifikası


Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve

Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve


Öğretmeninize, içerisine fotoğrafını koyup evinde sergileyebileceği ve her baktığında da siz başarılı öğrencisini hatırlayabileceği güzel bir hediye vermek istemez miydiniz?  Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Fotoğraf Çerçevenin üzerine öğretmeninize kalbinizden gelen en samimi sevgi mesajınızı ve isminizi yazın ve O'na unutamayacağı sürpriz bir öğretmenler günü hediyesi verin. Taba ve lame renk seçenekleri bulunan bu fotoğraf çerçevelerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Erkek veya bayan öğretmeninize kalıcı ve sizi hatırlatacak özel bir hediye arıyorsanız Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve tam size göre. Gerçek deriden imal edilmiş olan bu çerçevenin son şeklini siz veriyorsunuz. Kişiye özel olarak hazırlanan çerçeve üzerine hangi mesajın yazılmasını istiyorsanız o yazılıyor. Bunun için siparişiniz esnasında "Sepete Ekle" butonunun üzerinde yer alan ilgili kutucukları doldurmanız gerekiyor.
Kişiye Özel Öğretmen Seti

Kişiye Özel Öğretmen Seti


Öğretmene hediye olabilecek ve tüm öğretmenlerin beğenisini fazlasıyla kazanacak şık bir armağan seçeneği. İster öğretmenler gününde, isterseniz de öğretmeninize doğum günü hedciyesi olarak takdim edebileceğiniz Kişiye Özel Öğretmen Seti ile, biricik öğretmeninize kullanışlı bir armağan verebilirsiniz. Bu özel setin içerisinde bakın neler var; İçerisinde kalem, kartvizitlik ve 4-GB flash bellek yer alıyor. Bu ürünlerin tamamının üzerinde ise öğretmeninizin adı ve soy adı yazılıyor. Kişiye Özel Öğretmen Seti, öğretmenler günü için bir öğretmene alınabilecek en şık ve de en kullanışlı hediye alternatifi. Tüm hayatını, öğrencilerinin başarılı olmaları ve güzel bir geleceğe sahip olmaları için adayan öğretmeninize uzun yıllar kullanabileceği en güzel hediye Kişiye Özel Öğretmen Seti. Böylesine güzel bir armağanı öğretmeninize hediye etmek için mutlaka 24 Kasımın gelmesini beklemeyin. Öğretmeninize doğum gününde de bu harika ürünü hediye edebilirsiniz.
Öğretmenler Gününe Özel Harfli Çikolata

Öğretmenler Gününe Özel Harfli Çikolata


24 Kasım öğretmenler gününde sevgili öğretmeninizin ağzını tatlandırın ki, ömrününün sonuna kadar bu özel günü hiç unutmasın. İşte bunun için harika bir hediye seçeneği. Öğretmeninize çikolata harflerle bir kutlama mesajı yazmaya ne dersiniz? Öğretmenler günü tebrik mesajınız çikolatalardan oluşsun. "Canım Öğretmenim","İyi ki Varsın Öğretmenim","En İyi Öğretmen","En Yakışıklı Öğretmen","En Güzel Öğretmen" yazılı çikolata seçeneklerinden istediğinizi seçin ve öğretmeninizi çok mutlu edin. Çikolata zaten başlı başına mutluluk verici bir lezzet. Hele bir de üzerinde öğretmeninize gurur verici bir mesaj yer alıyorsa bu mutluluğu ikiyle çarpabilirsiniz. Klasik hediyelerden farklı, lezzetli mi lezzetli bir armağan isterseniz bu ürün tam size göre.
Öğretmenler Günü Çikolataları 16'lı

Öğretmenler Günü Çikolataları 16'lı


Son derece şık hediye paketinde bulunan Öğretmenler Günü Çikolatalarının her biri güzel bir sanat eseri aslında. Üzerinde klasik kara resmi yer alan ve sanki tebeşirle yazılmış gibi kutlama mesajı yazılı olan bu çikolatalar öğretmeninize sürpriz bir armağan verebilirsiniz. Sevgili öğretmeninizin bu özel gününü en tatlı hediyelerden biri olan mesajlı çikolatalar ile kutlayabilirsiniz. İçerisinde 16 adet enfes sütlü çikolata  lezzeti bulunan Öğretmenler Günü Çikolataları, öğretmeniniz için çok özel hazırlanan bir pakette sunuluyor. Ambalajın üzerinde kara tahta ve onun da üzerinde "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" mesajı bulunuyor.
Canım Öğretmenim Cam Duvar Saati

Canım Öğretmenim Cam Duvar Saati



Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem

Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem


Öğretmenlerin en çok kullandığı eşyadır kalemler, üzerinde isim yazılı kalem ise öğretmene verilebilecek en güzel hediyelerden biridir. Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalemin kutusuna sınıfınızın ismini yada mesajınızı, kalemin üzerine de öğretmeninizin ismini yazabilirsiniz.  Öğretmenler hakları kolay kolay ödenmeyen insanlar arasındadır. Tüm öğrencilerine ayrım yapmaksızın aynı sevgi ve şefkatle yaklaşan öğretmenler, hayatlarını hep bir şeyler öğretmek için adarlar. Bu kutsal meslek sahiplerine de sene de bir gün Öğretmenler günü olarak armağan edilmiştir. Öğretmenler gününde öğretmeninize sınıfça şık bir hediye almak istiyorsunuz ama bir türlü karar veremiyorsanız. Üzerinde öğretmeninize özel mesajınızın yazlı olduğu Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem güzel bir alternatif olacaktır.
Öğretmenlere özel hediyeler

Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem


Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alabilirim? İşte bu soruya en güzel hediye seçeneği. Bilgi, öğretmenin en değerli gücü, kalem ise onun cehalete karşı açtığı savaşta en önemli silahıdır. Sevgili öğretmeninize üzerinde istediğiniz mesajı yazdırarak hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem hediye etmek ister misiniz? Kalem belki de size çok sıradan bir hediye gibi gelebilir. Ancak sizi temin ederiz ki, bu kalem diğer klasik hediye kalemlerden çok farklı. Çünkü bu kalem tamamen öğretmeninize özel olarak hazırlanıyor. Üzerine sevgili öğretmeninizin ismini yazdırarak Ona bugüne kadar aldığı hediyelerin en anlamlısını hediye edebilirsiniz. Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem tükenmez bir kalem olup, 4 farklı modeli bulunmaktadır. En beğendiğiniz modeli seçin ve sevgili öğretmeninize en güzel öğretmenler günü hediyesini verin. Not: Her Kutuda 2 adet kalem bulunmaktadır.
Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi


Bir öğretmenin hayatı kara tahtada önemli bir şeyleri anlatmakla geçer. İşte bu özel hediye seti, mesleği gereğince öğrencilerine değerli bilgileri öğretmek ve anlatmak olan sevgili öğretmeninizin çok işine yarayacak. Özellikle Matematik, Türkçe, Kimya, Fizik öğretmenlerin çok işine yarayacak olan Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalem, değerli öğretmeninize alabileceğiniz en faydalı hediyelerden biri. Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile öğretmeniniz en karmaşık problemleri bile son derece etkili bir şekilde kolaylıkla sizlere anlatabilecek. Üzerinde öğretmeninizin isminin yazılı olacağı Kişiye Özel hazırlanan USB bağlantılı Sunum Kalemi 15 mt mesafeden bile sunumları anlatmaya olanak sağlıyor. Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve fiyatını öğrenmek için "Detaylı İncele" butonuna tıklayabilirsiniz.
Öğretmenlere Özel Mesajlı Kahveler

Kadın Öğretmene Hediye & Öğretmenlere Özel Mesajlı Kahveler


Eğitim hayatımız boyunca, hepimizin hatıralarında iz bırakan ve ömrümüzün sonuna kadar asla unutmayacağımız değerli öğretmenlerimiz olmuştur. Mesela kimi matematik öğretmenin dahice problem çözme yeteneğinden çok etkilenmiştir, kimi ilkokul öğretmeninin adeta öz annesi gibi sevecen yapısından, kimi Türkçe öğretmeninin düzgün konuşma tarzından, kimi ise tarih öğretmeninin anlattığı ve her biri birer altın öğüt sayılan konuşmalarından etkilenmiştir. Gerçek olan şu ki, bir şekilde hepimizin hayatında derin izler bırakan, her zaman örnek aldığımız bir öğretmen muhakkak ki olmuştur. Hayata dair öğrendiğimiz bir çok yeni şeyi, ilk olarak öğretmenimizden öğrenmişiz. Şimdi yepyeni bir öğretmenler günü kapımızda. Bu özel gün için farklı hediye alternatifleri düşünüyorsanız üzerinde tam 10 farklı mesaj bulunan kahveler 18 ve 24’lük paketlerle sizlerle.
Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati

Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati


Öğretmeninizi sadece bu öğretmenler gününde değil, yıllarca mutlu etmek ister misiniz? Üzerinde fotoğrafı ve güzel sözlerinizin yer alacağı Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati ile değerli öğretmeninize kalbinizdeki o özel değeri gösterebilirsiniz. Eğitim ilk olarak aileden başlar. Sonra çok geçmeden kendimizi bir öğretmene emanet edilmiş olarak buluruz. Sonra çok iyi anlarız ki, aslında hayatımız boyunca ihtiyaç duyduğumuz en önemli bilgileri sevgili öğretmenimizden almışız. Eğitim hayatımız boyunca, farklı branşlarda bir çok öğretmen hayatımıza girer. Hepsinin tek amacı vardır; Bizlere eğitimli, doğru, dürüst bir insan olmamızı sağlamak! Bunun için varını yoğunu ortaya koyar öğretmen! Hiç usanmadan, dinlenmek nedir bilmeden tek amacı öğretmek! Hayatını öğrencilerinin eğitimi için sevgili öğretmeninize yılın sadece bir günü değil, her saniyesi, her dakikası için ve her baktığında sizi hatırlayacağı Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saatini hediye edebilirsiniz.
Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri

Erkek Öğretmenler Günü Hediyesi & Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk