sponsorlu reklam Admatic -sponsor

İHRAÇ EDİLEN VE AÇIĞA ALINAN ÖĞRETMENLERLE ALAKALI SON AÇIKLAMA

İHRAÇ EDİLEN VE AÇIĞA ALINAN ÖĞRETMENLERLE ALAKALI SON AÇIKLAMA, HABERLER, önemli, AÇIĞA ALINAN ÖĞRETMENLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA, AÇIĞA ALINAN ÖĞRETMENLER, 
İHRAÇ EDİLEN VE AÇIĞA ALINAN ÖĞRETMENLERLE ALAKALI SON AÇIKLAMA


KAYNAK:http://www.mebpersonel.com/

MEB Bakanı İsmet Yılmaz Kanal7 'de katılmış olduğu canlı yayında MEB'deki açığa almalar ve ihraçlar hakkında  açıklamalarda bulundu.

 İşte  Bakan'ın o açıklamaları

28.163 MEB Personelini  KHK  ile  ihraç ettik   28 bin ihraçta 28  kişi bile hata yoktur . Hiç olmamıştır demiyorum ama hata binde birdir 
eğer hata varsa geri alırız bunları.

İhraç almalar  bu sebeplerden dolayı yapıldı;

1) Aktif Eğitim Sen  üyeliği  bir ay katılmış almadık iki ay almadık uzun süre kalanları aldık 6 ay 11 ay üzeri gibi olanları aldık.

2) 340 parası olanı attınız varsa böyle bir şey varsa ertesi gün geri alırız 100 tl parası olan varsa da atmadık kriter olarak aldık hesapları  aldık fetö emrine  uyarak 10 bin lira hesabınız birden  artmışşa normal  olmayan bir trend hesabında  bir artışı olanları aldık.

3) Bylock sistemini kullanan var burada da bazı itriazlar var MEB hattı üzerinden hattını başkasına verenlerin itirazlarını değerlendiyoruz. 

Ayrıca bu ihraçlardan  156 kişi şu anda  göz altında  2.635 kişi ise tutuklanmış  2.237 adli kontrrol şartı ile  serbest  163 kişide firar aranıyor .

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk