sponsorlu reklam Admatic -sponsor

İÇERDE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER, KONUSU, FRAGMANI

İÇERDE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER, İÇERDE DİZİSİ KONUSU, İÇERDE DİZİSİ  FRAGMANI, İÇERDE DİZİSİ KONUSU NE, İÇERDE DİZİSİ OYUNCULARI, güncel hayat, 
İçerde Oyuncuları Dizisi Konusu Oyuncu Kadrosu
kaynak:http://dizifragmanlar.com/
İçerde Oyuncuları Dizisi Konusu Oyuncu Kadrosu
Baş yapıtların yapımcısı olan Ay Yapım’dan yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan yeni dizi İçerde‘nin oyuncu kadrosu netleşti. İşte diziye hayat verecek oyuncular; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu gibi genç ve yetenekli usta oyuncular yer alıyor.

İçerde dizisinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Uluç Bayraktar yönetecek… Senaryosunu ise yönetmen kadar usta olan Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyorlar. Yeni dizi İçerde Eylül’de Show Tv ekranlarında sizlerle…
İçerde Konusu;
Sarp Yılmaz karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy Polis akademisinden birincilikle mezun olmuş, üstelik seneler önce kaçırılan kardeşi Umut yeni ismiyle Mete’de aynı Polis Akademisindedir. Kaçırıldığı yıllarda mendil sattırılarak dilendirilen Mete tanıştığı küçük kız Bensu Soral yani Melek sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis akademisine girmiştir.
Sarp’tan sonra  mezun olan Sarp ‘ta okulu ikincilikle tamamlamıştır.Sarp ile Mete bir birleri ile sürekli bir çekişme halindedirler ve kardeş olduklarından habersizdirler. Sarp annesi Füsun yılmaz ile bir gecekondu evinde yaşamaktadırlar. Anne Füsun ise kaçırılan oğlunun adını verdiği Umut Ev Yemekleri isimli küçük bir lokanta işletmektedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk