sponsorlu reklam Admatic -sponsor

10.SINIF DİL VE ANLATIM KİTAP CEVAPLARI MEB YAYINLARI SAYFA 2 2016-2017

10.SINIF DİL VE ANLATIM KİTAP CEVAPLARI MEB YAYINLARI, 10.SINIF MEB YAYINLARI DİL ANLATIM KİTABI CEVAPLARI, 10.SINIF DİL VE ANLATIM KİTAP CEVAPLARI SAYFA 2 MB YAY 2016-2017, 
Hazırlık
1. Lokanta seçiminizde garsonların servisi etkili midir? Garsonların dış görünüşleri, iş becerileri, iletişimleri sizi nasıl etkiler?
Evet, etkilidir. Garsonun dış görünüşü bakımlı, kılık kıyafet düzgün ise müşteriye güven verir. İş becerisi olması ise beğenide ön plana çıkar. Müşteri memnun kalır.

2. Derslerde teknolojiden nasıl yararlanılır?
Günümüzde teknoloji eğitim dahil hayatın her karesini etkilemektedir. Derslerde özellikle sunum şeklinde akıllı tahtalardan yararlanma ön plandadır. Kısa film, resim, slayt, Word ve excellden yararlanılır.
3. Bir ürünün seçilmesinde reklamın etkisini anlatan kısa bir yazı yazanız.
İyi bir reklam bir ürünün tanınmasında önemli bir faktördür. Özellikle dikkat çekici ve akılda kalıcı olan reklamlar ürünlerini tanıtımında etkili olmaktadır. Reklamın görselliği ve kullanılan ifadeler de önemlidir. Bu konuya örnek olması açısından aşağıda anlatılan olay çok ilginçtir.
Bir reklamcı sokakta dilenen kör birinin önünde para olmadığını görünce bir kartona “ bu gün güzel bir gün ama ben göremiyorum” yazar dilencinin önüne bırakır. O ana kadar pek ilgi görmeyen dilenci birden dikkat çeker ve önü para dolar.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk