sponsorlu reklam Admatic -sponsor

ADAY ÖĞRETMENLER NÖBET TUTACAK MI ? NÖBET ADAY ÖĞRETMENLERE VAR MI ?

ADAY ÖĞRETMENLER NÖBET TUTACAK MI ? NÖBET ADAY ÖĞRETMENLERE VAR MI ?, ADAY ÖĞRETMENLERE NÖBET GÖREVİ VAR MI, ADAY ÖĞRETMENLERE NÖBET UYGULAMASI, ADAY ÖĞRETMENLER NÖBET GÖREVİ ALIR MI,
ADAY ÖĞRETMENLER NÖBET TUTACAK MI, NÖBET ADAY ÖĞRETMENLERE VAR MI, ADAY ÖĞRETMENE NÖBET GÖREVİ VAR MI, ADAY ÖĞRETMENLERİN GÖREVLERİ NELERDİR, 

İŞTE İLGİLİ MADDE:
İKİNCİ BÖLÜM
Yetiştirme SüreciileGörevliler ve Görevler
Yetiştirme süreci
MADDE 5- (l) Aday öğretmenler, adaylıklarının ilk altı ayında yetiştirme sürecine tabi tutulurlar. Yetiştirme süreci, Bakanlıkça belirlenen Yetiştirme Programı doğrultusunda aday öğretmenlerin görevlendirildiği eğitim kurumunda, eğitim kurumu yöneticileri ve danışman öğretmenlerin sorumluluğunda gerçekleştirilir.
(2) Aday öğretmenler, Yetiştirme Programı kapsamında sınıf içi, okul içi ve okul dışı faaliyetleri gerçekleştirir ve hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katılırlar.
(3) Aday öğretmenlere yetiştirme sürecinde bağımsızolarak ders ve nöbet görevi verilemez. Aday öğretmenler, bu süreçte derslere danışman öğretmen nezaretinde girer ve danışman öğretmenin nöbetçi olduğu zamanlarda nöbet görevini izlemek üzere danışman öğretmenin yanında yer alır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk