Sponsorlu Bağlantı

11. Sınıf Matematik Kitap Cevapları Sayfa 74 Anka Kuşu Yayınları

..........sponsorlu bağlantılar......... .........sponsorlu bağlantılar.......

   

11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Anka Kuşu Yayınları 2022


11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Anka Kuşu Yayınları, 11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları, Kitap Cevapları, 

 

DERSKONUM.COM 'UN     değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

 

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

 

 

Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Anka Kuşu Yayınları 2022 üzerine bir paylaşım yapacağız. 

 

 

Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

 

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

 

destek olmak için lütfen paylaşınız

 

11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Anka Kuşu Yayınları 2022

 


TÜM CEVAPLAR İÇİN TIKLAAAAAAA

.


.UYGULAYALIM 1-6

1. Aşağıdaki ifadelerin değerini bulunuz.

  • Cevap:

a) arctan (-1)→ -π/4
b) arcsin (-1)→ 3π/2
c) arcsin (√2/2)→ π/4
ç) arccos (√2/2)→ π/4

2. arcsin 4/5 = x olduğuna göre tanx kaçtır?

  • Cevap: 4/3

3. cos (arctan 1/2) = x olduğuna göre x kaçtır?

  • Cevap: 2√5/5

4. sin (arcsinx) = x olduğunu gösteriniz.

  • Cevap:

5. cos (arcsinx) = √1-x2 olduğunu gösteriniz.

  • Cevap:

6. cos (arcsin (3/5)) ifadesinin eşitini bulunuz.

  • Cevap: 4/5

7. tan π/2 + arcsin 1/2 ifadesinin değerini bulunuz.

  • Cevap: √3

8. cos(arcsin(4/5)) + cot(arctanb(-5/12)) ifadesinin değerini bulunuz.

  • Cevap: -9/5

9. tan( arccos 2/√13) ifadesinin değerini bulunuz.

  • Cevap: 3/2

10. arccos 2/3 = x ise tan x değerini bulunuz.

  • Cevap: √5/2

11. arcsin (sin π/6) değerini bulunuz.

  • Cevapπ/6


TÜM CEVAPLAR İÇİN TIKLAAAAAAA

11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Anka Kuşu Yayınları

.........sponsorlu bağlantılar....... ..........sponsorlu bağlantılar........

PAYLAŞ BİZE DE KATKIN OLSUN :)

Facebook Twitter Google+
0 YORUM "11. Sınıf Matematik Kitap Cevapları Sayfa 74 Anka Kuşu Yayınları "

Back To Top -->