sponsorlu reklam Admatic -sponsor

11.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Kitap Cevapları Ekoyay Yayınları Sayfa 134

11.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KİTAP CEVAPLARI EKOYAY YAYINLARI
ekoyayyayınları 11 sınıf edebiyat kitabı cevapları
DEĞERLİ derskonum.com TAKİPÇİLERİ
YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA DA BERABER OLACAĞIZ..
İLK DEFA OKUTULACAK OLAN BU DERSİN KİTAP CEVAPLARI SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR..KİTAP CEVAPLARINI OKUL DERSLERİNE PARALEL ŞEKİLDE YAYINLAMAKTAYIZ.
EĞER ACİL DURUM VARSA YORUM KISMINA YAZINIZ 😁
11.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI DERSİ KİTAP CEVAPLARI EKOYAY YAYINLARI
İYİ ÇALIŞMALAR

......11. Sınıf Ekoyay Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Sayfa 134 Cevabı
Anne sevgisi” temalı şiirler bulunuz. Bu şiirleri sınıfınızda okuyunuz.
  • Cevap: EN GÜZEL ÖRNEKLER İÇİN TIKLAAAAA
Ünlü Alman sanatçı Johann Wolfgang Goethe’nin (Yohan Volfgang Göte) “En harika ses, anne sesidir.” sözüyle ilgili düşüncelerinizi belirtiniz.
Cevap: Sabahları siz uyurken yüksek ve kızgın söylenme tonlamasıyla duyulan türü pek de iç açıcı olmayan ama bazen nerede ve ne zaman olursa olsun en çok ihtiyaç duyulan sestir. Anne sesinin yerini hiç bir şey tutamaz.

Bir dergiden, gazeteden, ansiklopediden, elektronik kaynaktan yapılan alıntıların kaynakçada gösterilmesinin yararlarını araştırınız. Bilgilerinizi sınıfınızda arkadaşlarınızla paylaşınız.
Cevap: Kaynakça, bibliyografya ya da bibliyografik künye, eser hazırlanırken başka eserlerden yararlanılınca, eserin sonunda belirtilmesidir. Böylece başka araştırmacılar da bu kaynaklardan faydalanabilir. Ayrıca emeğe de saygı duyulmuş olur.


TÜM SAYFALARIN CEVAPLARI İÇİN TIKLAAAAAAA

,11.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KİTAP CEVAPLARI EKOYAY  YAYINLARI 2018 2019, 11.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KİTAP CEVAPLARI EKOYAY  YAYINLARI, 11 EDEBİYAT CEVAPLARI, 2018 2019 11.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KİTAP CEVAPLARI BİRYAY,11.SINIF EDEBİYAT CEVAPLARI EKOYAY ,11.SNIF EDEBİYAT CEVAPLARI 2019,SAYFA,ekoyay yayınları 11.sınıf edebiyat kitabı cevapları,11.SINIF EDEBİYAT DERS KİTABI CEVAPLARI EKOYAY YAYINLARI, 2018 2019, 11.SINIF EDEBİYAT EKOYAY  YAYINLARI CEVAPLARI,11 sınıf edebiyat kitabı cevapları ekoyay ,ekoyay yayınları 11 sınıf edebiyat kitabı cevapları ,11.sınıf edebiyat ders kitabı cevapları ekoyay yayınları 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk