sponsorlu reklam Admatic -sponsor

ÖĞRETMEN PERFORMANS DEĞERLENDİRME KALKTI MI

ÖĞRETMEN PERFORMANS DEĞERLENDİRME KALKTI MI, ÖĞRETMEN PERFORMANS DEĞERLENDİRME 2017 2018, ÖĞRETMEN PERFORMANS, 2017 öğretmen performans değerlendirme

Milli Eğitim Bakanlığı çok sayıda öğretmeni mahkemelik eden uygulamadan vazgeçti. Ancak yeni bir uygulamanın işaretini verdi. Öğretmenlere müjde gibi gelişmenin detayları şöyle:

MEB tarafından yapılan açıklamada 2015 yılında alınan kararla uygulamaya konulan ve geçtiğimiz yıl öğretmenlere uygulanan yönetmelik maddesinin 2017 yılında uygulanmayacağı ve yeni sisteme geçileceği resmi yazı ile bildirildi. İşte resmi yazının içeriği:

MEB kurumlara gönderdiği resmi yazı ile 2015/16 öğretim yılında uygulanan ve müdürler tarafından öğretmenleri değerlendirmeye tabi tutan öğretmen performans değerlendirme sistemini iptal ettiğini açıkladı. MEB, bu uygulamanın 2016/17 öğretim yılı için uygulanmayacağı talimatını verdi. MEB yazısında şunlar yer aldı:

ÇOKLU GERİ BİLDİRİM SİSTEMİ GELİYOR:.....2016 yılında gerçekleştirilen performans değerlendirmesini takiben kurumlarımızdan elde edilen geri bildirimler doğrultusunda çoklu geri bildirimler sistemine geçilmesi yönünde çalışmalar başlatılmıştır:

Yeni öğretmen performans değerlendirme sistemi çalışmaları devam ettiğinden, mevcut Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin 54. maddesinde bahsi geçen Öğretmen Performans Değerlendirmesine yönelik iş ve işlemlerin ilgili onay doğrultusunda 2016/2017 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilmemesi hususunda; Gereğini rica ederim.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk