sponsorlu reklam Admatic -sponsor

2017 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI GENEL KÜLTÜR,GENEL YETENEK EĞİTİM BİLİMLERİ

2017 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI,2017 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI, KPSS 2017 SORULARI VE CEVAPLARI, KPSS, 2017 KPSS, 21.05.2017 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI,

2017 KPSS Eğitim Bilimleri Sınav Yorumları ( Sınav soruları, cevapları ve yorumları bu sayfada sizlerle. 2017 KPSS Heyecanı sabah saatlerinde başlamıştı. Genel Kültür- Genel Yetenek oturumunun sonrasında bugün saat 14.30 'da başlayan Eğitim Bilimleri oturumu da sona erdi. ÖSYM'nin sınava dair soruları ve cevap anahtarlarını gün içerisinde yayımlamasını bekliyoruz.2017 KPSS Genel Yetenek, Genel Kültür oturumu sabah saat 10.00'da başladı ve 130 dakika kadar sürdü. Adaylar sınav salonlarına 09.45'den sonra alınmadı.


GENEL KÜLTÜR , GENEL YETENEK
TÜRKÇE
MATEMATİK
TARİH
COĞRAFYA
VATANDAŞLIK
GÜNCEL SORULAR

EĞİTİM BİLİMLERİ

KPSS SORULARI İLE İLGİLİ YORUMLAR
Madem Tarih sorularını hep yoruma dayalı soracaktınız, o zaman neden bu kadar insanın aklını aylarca Tarih bilgileri ile doldurdunuz ? Yazık... Neler neler ezberledik. (Gelibolulu Fatihi, Islahatlar, Osmanlı Padişahları Dönemi, Antlaşmalar, Farabiler, İlk kim kaldırı, kim uyguladı vb.
Ramazan Yetgin Hocama selam olsun. Aliye İzzetbegoviç için bunu bir gün sorarlar demişti. 
COĞRAFYA: Bence orta seviyede sorulardır. Ama o kadar ürürnün içinden gitti Altını sordular. Sorsana be kardeşim. BORumuz ötüyor, KROm bende, ZIMPARA-Zampara'da birinciyiz. Daha neler neler ezberledik, öğrendik. Gitti Altını sordular. Engin Eraydın hocama selam olsun. Antalya, İskenrerun Demir Çelik, Beyşehir-Beyimizin Şehri tatlı su gölü, hangi kovada Eğridir Kova,,.Buradan çözdüm Beyşehir'i tatlı su gölü olduğunu.Engin Hoca'nın şifre yönetmi :) Ama Coğrafya'da bazı konulardan hiç soru çıkmadı. Yani düzensiz hazırlanmış
ANAYASA: Esra Özkan Karaoğlu hocama teşekkürler... Mülkiyet hakkı, Cum.Baş 20 milletvekili, Ohal-Sıkıyönetim kolluk tekileri, Kamu Baş Denetçisi, (ben geçen gün dedim Şeref Malkoç'u sorarlar dedim ama sonuçta bu kurumdan geldi.
TÜRKÇE: Karmaşıklığı geçen seneye göre biraz daha az olmak ile bilikte yine çok uzun paragraflı sorular geldi. Şimdi anlıyoruz neden 120 dakikadan 130 dakikaya uzadığını ;)
Ah ah aylarca Tarih'in her bilgisini öğrenip yoruma dayalı sorularla karşıma çıkılması biraz beni üzdü.
EĞİTİM BİLİMLERİ: İnanın ben de anlamadım :) Yorum soruları çok fazlaydı. Ama geçmiş yıllara yakın sorular geldi gibi.
GÜNCEL BİLGİLER: Yayınevlerinin hazırlamış olduğu güncel bilgi kitapları SINIFTA KALDI. İçlerinden bir tane soru çıkmadı. Bülent Ecevit sorusu Çağdaş Tarih sorusuydu, Çernobil'i yazan kitap yoktu. Ama çok şükür yaptık. TAC MAHAL zaten biliniyordu. Bu da Tarih sorusuydu. Ayrıca Hindistan dizilerine de teşekkürler ;) Nevşehir'i de yaptım. Yani tam takır yaptığım GÜNCEL BİLGİLER var çok şükür. Onu da güncel bilgiler kitapçıklarından okumadım. Oysaki kuruluşların dönem başkanları, bu yıl göçüp gidenler, başarılar neler neler ezberledik.
Sözü uzun tuttum kusura bakmayın :) Yani ÖSYM yine bizi terse çekti :DSağlık olsun...
Artık en önemlisi kaldı. ALAN SINAVI...Durmak yok bu hafta ufak ufak başlayın. Görüyoruz işte sonradan yetiştiremiyoruz...
Ne olursa olsun elinizden gelenin en iyisi yaptığınıza gönülden inanıyorum canlarım...Her zaman BAŞ TACISINIZ.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk