sponsorlu reklam Admatic -sponsor

SON HAFTA YOKLAMA ALINIR MI 2017

SON HAFTA YOKLAMA ALINIR MI 2017, SON HAFTA YOKLAMA VAR MI, YARIN OKULLARDA YOKLAMA ALINIR MI, SON HAFTA YOKLAMA ALINIR MI 2017, SON HAFTA YOKLAMA VAR MI, YARIN OKULLARDA YOKLAMA ALINIR MI, YOKLAMA ALINIR MI, LİSELERDE YOKLAMA ALINIR MI,
son hafta yoklama alınır mı 2017
İlk Dönemin son haftası yoklama alınacak mı? (2017-2018)

İlk Dönemin son haftasına girerken, öğrenciler arasında ilk dönemin son haftası yoklama alınmayacağı dedikoduları sıkça yayılır. Bu nedenle öğrenciler ilk dönemin son haftası yok yazılmayacağını düşünerek bazen okulu asarlar. Fakat MEB genel olarak okullara bu konuda uyarılarda bulunur. Okulun son günleri de, ilk günleri de yoklama düzenini aksatmamak gerektiği MEB'in kesin uyarısıdır.

Okulların ders akışları genellikle son hafta'da pazartesi ve salı günü'nde sonra kesilir. Yani son hafta pek ders işlenmeyebilir. Yoklama ise vardır. Yani okulun son haftası yoklama alınır. Özellikle bu durum ilk dönemin son günleri için değişmez. Bu nedenle eğer devamsızlık sorunu yaşıyorsanız, okulu aksatmamanız gereklidir.
Karne basım işlemleri genellikle Çarşamba günü biter. Fakat bu dönem içinde yapacağınız devamsızlık ikinci döneme de yansıtılabilir. Bu nedenle okulu asmamak en mantıklısı olacaktır.
😊😊😊😊😊ANCAK İDARELERİN İŞ YÜKÜNÜN FAZLA OLMASINDAN KAYNAKLI OLARAK GENELDE SALI GÜNÜNDEN SONRAKİ YOKLAMA KARNEYE YANSIMAZ :)😊😊😊😊😊



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk