sponsorlu reklam Admatic -sponsor

KARNE HEYECANI, MİLYONLARCA ÖĞRENCİ DİJİTAL KARNE ALDI

KARNE HEYECANI, MİLYONLARCA ÖĞRENCİ DİJİTAL KARNE ALDI
karneler ne zaman verilecek 2020 2. dönem, 2. dönem karne verilecek mi 2021,E-Okul, 2.dönem karneler ne zaman alınacak 2020 2021, karneler ne zaman verilecek 2021, karneler ne zaman verilecek son dakika, karneler ne zaman alınacak 1.dönem 2021, 2.dönem karneler ne zaman alınacak 2021 2022, Sayfada Gezinme Dijital Karne Ne Zaman Verilecek, güncel, EĞİTİM HABERLERİ, güncel eğitim,

derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızda yer aldık.. 


Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için dijital karne ne zaman verilecek ?  üzerine bir paylaşım yapacağız. 



İyi Tatiller

doğru konum= derskonum

: derskonum.com



Karneler e-okul üzerinden erişime açıldı! İşte e Okul vbs girişi ile karne notları…
Milli Eğitim Bakanlığı, e Okul üzerinden ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin karne ve başarı belgelerinin e-okul.meb.gov.tr sayfasından VBS sisteminde erişime açıldığını duyurdu. Dileyen öğrenciler 2 Temmuz'dan itibaren okullardan basılı olarak karne alabilecek. Ekran başında karne heyecanı yaşayan öğrenciler, karne notlarının yanı sıra "takdir ve teşekkür" belgelerine de e okul sistemi üzerinden görüntüleyebiliyor. İşte e okul karne notları sorgulama ekranı...


Corona virüs tedbirleri nedeniyle 2020-2021 eğitim-öğretim yılını da ağırlıklı olarak EBA üzerinden verilen eğitimlerle tamamlayan öğrenciler bugünden itibaren karnelerini e-Okul üzerinden görebilecekler.

İSTEYENE BASILI KARNE VERİLECEK

Talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek.

Karnelerin dijital ortamda erişime açılmasının ardından, 2 Temmuz'a kadar okullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre etkinlikler gerçekleştirilecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.

2 AY TELAFİ EĞİTİMİ

Daha sonra 1,5 yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı'nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan "Telafide Ben de Varım" programı uygulanacak. 21 Haziran-2 Temmuz arasında başvuru yapılabilecek telafi eğitimi programı, 5 Temmuz-31 Ağustos arasında düzenlenecek.

Program kapsamında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinliklerle ilgili ayrıntılara "https://telafidebendevarim.meb.gov.tr" adresinden erişilebilecek.

OKUL ÖNCESİ İÇİN YAZ OKULU

Eylülde ilkokula başlayacak olmasına rağmen okul öncesi eğitimden yararlanamamış çocukların hazır bulunuş düzeyini artırmak ve ilkokula akranlarıyla eşit şartlarda başlamalarını sağlamak amacıyla okul öncesinde yaz okulları açılacak.

Okul öncesi eğitimde, velilerin tam gün çocuk kulübü talepleri ise açılacak çocuk kulüpleriyle karşılanabilecek. Yaz okulu ve çocuk kulüpleri, karneler verildikten sonraki hafta başlamak üzere açılabilecek.

Program kapsamında, 1'den 2'ye geçen öğrenciler için okuma yazma taraması başlatılacak, bu taramaların sonuçlarına göre, ihtiyacı tespit edilen öğrencilere ek ders ve ek materyal desteği sağlanacak. Ayrıca 3 ve 4. sınıf öğrencileri İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) uygulaması ile desteklenecek.

Destekleme programı için 1-8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan çalışma kitapları ve 1-4. sınıf öğrencilerine tamamlayıcı çalışma yaprakları eylül ayında ücretsiz dağıtılacak.

Bakanlık, liseler için de kritik kazanımlar taraması hazırladı. (HABER MERKEZİ)



KARNE HEYECANI


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk