sponsorlu reklam Admatic -sponsor

FİZİK SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI İNDİR 2021 2022

 

 sene sonu zümre toplantı tutanağı 2021 lise FİZİK-Lise FİZİK Sene Sonu Zümre Toplantı Tutanağı 2021,Lise FİZİK Sene Sonu Zümre Toplantı Tutanağı İndir


2021 FİZİK SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI İNDİR



2021 FİZİK SENE ZONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI İNDİR,  FİZİK SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI, DOKÜMAN, ZÜMRE TUTANAKLARI, 



derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için FİZİK SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI İNDİR 2021 üzerine bir paylaşım yapacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız


hazırlayan: : derskonum.com



DİKKATTT: İNDİRME LİNKİ AŞAĞIDA

………………EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

…………………….. LİSESİ

FİZİK DERSİ SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI

 

TOPLANTI TARİHİ : 24.06.2020             

TOPLANTI SAATİ    : 10:30

TOPLANTI YERİ       : Online-Çevrimiçi

TOPLANTI NO          : 2

                   

TOPLANANLAR:

 

·         Ahmet KABAY                    : Fizik Öğretmeni

·         ……………………                     : Fizik Öğretmeni- Zümre Başkanı

·         …………………………………………  : Fizik Öğretmeni

 

GÜNDEM MADDELERİ :

 

  1. Açılış Yoklama
  2. 2019-2020 öğretim yılı II. yarıyılının değerlendirilmesi.Covid-19 salgını süresince alınan tedbirler,Kontrollü normalleşmede sınıf ve okul,31 Ağustosta başlayacak olan telafi eğitiminin kapsamı ve uygulanması
  3. Ders programlarının içerik ve uygulama alanlarında karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri.
  4. Velilere eğitim süresince içinde yapılan ve yapılması gereken çalışmalar.
  5. Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak kalıcı öğrenmenin ancak yazma ile gerçekleşeceğini öğrencilere kavratmak.
  6. T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük uygulamalarının görüşülmesi.
  7. Öğrencilerin bir üst öğrenime hazırlanmasında dersler başında yapılan çalışmalar.
  8. Verimli ders çalışma yöntem ve tekniklerinin öğrencilere kavratılması, performanslarını artırıcı önlemlerin alınması.
  9. Öğrenci başarılarının ölçme ve değerlendirilmesi esaslarının tespiti.
  10. Dilek ve temenniler,
  11. Kapanış.

 

 

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

 

1-   Fizik zümresi online-çevrimiçi olarak okulun fizik öğretmenleri Ahmet KABAY,…………………………….… ve ……………………………………………….. tarafından zümre gündem maddeleri ele alındı.

 

2-   Fizik dersinin öğrencilerinin seviyelerine uygun olarak anlatıldığının, 11 Mart 2020 tarihinde Türkiyede görülen Çin kaynaklı Covid-19 pandemisinden dolayı okulların kapatıldığını ve eğitimin EBA TV ve EBA portallarından verilmeye başlandığını  belirtti.Ahmet KABAY şöyle devam etti: Fizik Zümresi olarak 11 Mart 2020 tarihinden itibaren bakanlık tarafından oluşturulan EBA (eğitim bilişim ağı) üzerinden öğrencilerin Fizik dersinden kopmamaları ve müfredatın etkin bir şekilde yürütülmesi adına imkanlar dahilinde EBA portalı üzerinden öğrencilere Ödev,alıştırma,konu tarama kaynakları,ders özetleri ve canlı dersler oluşturularak  gerçekleştirilmiştir. Şeklinde fikrini beyan etti. ………………………………: öğrencilerin eğitim bilişim ağı modüllerini etkin bir şekilde kullanmaları için EBA üzerinden bilgilendirmeler yapılmıştır.EBA portalında bulunan laboratuvar deneyleri,ders etkinlikleri gibi çalışmaların öğrencilerin ilgisini çektiğini söyleyebiliriz dedi. Ahmet KABAY: Bakanlığın oluşturduğu EBA portalı üzerinden öğrencilerin merak ettiği konular biz zümre öğretmenleri ile paylaşılmıştır dedi.Ayrıca müfredat uyumlu kazanım odaklı dökümanlar hazırlanıp öğrencilerle EBA da paylaşılmıştır. …………………………. EBA TV üzerinden öğrenciler için hazırlanan Fizik ders videolarının motive edici,bilgilendirici ve öğretici olduğunu Fizik Zümresi Olarak belirtmekte fayda görmekteyiz dedi. Ahmet KABAY: Fizik ile ilgili olarak telafi eğitiminin 31 Ağustosta yapılacağını ve böylelikle sürecin verimli bir şekilde geçmiş olacağını belirtti.Telafi eğitiminin kapsamı şu şekilde olmalıdır: Sayın Bakanımızın da belirttiği gibi 31 ağustosta yapılacak olan telafi eğitimi canlı ders ve eba çalışmalarını tamamlayıcı ve eksikleri giderici yönde olacaktır.Bizde bu süreçte daha çok öğrencilerin bireysel olarak çalıştığı ama anlamadığı konulara yoğunluk verilmesini öngörüyoruz.Ayrıca bilgi eksikliklerini giderici ve yanlış öğrenmeleri düzeltici bir yıllık planla telafi eğitiminin yapılması verimli bir çalışma olacaktır.

3-   ……………………………………..:Ders programının 9,10,11.sınıflara sorunsuzca uygulandığını, eksik bilgilerin 31 Ağustosta verileceğini vurguladı.

 

4-   ………………………………:Velilerle birebir görüşmenin özellikle pandemi sürecinde öğrenciyi motive edeceğini belirtti.

 

5-   Ahmet KABAY :Öğrencilere okuma alışkanlıklarının kazandırılması gerektiğinin ve ezberci bir neslin ortaya çıkmasının engellenmesinin önemini belirterek bu konuda bir çözüm yolunun bulunması gerektiğini belirtti.Fizik sorularının okuduğunu anlamaya dayalı yorum içerikli olduğunu anımsattı.

 

6-   2518 sayılı tebliğler dergisinde yer alan Atatürkçülükle ilgili konular okundu.
Konuların sene başında hazırlanan yıllık planlar doğrultusunda derslerde Atatürkçülükle ilgili konuların işlendiğini ve ders defterine yazılması gerektiğini belirtti.

 

7-   Özellikle 12.sınıfa geçecek öğrencilere test tekniği hakkında bilgi verilmesini ve sık sık test uygulaması yapılmasının öğrenciler için yararlı olacağını ve AYT-TYT de çıkmış soruların analizinin yapılarak konulara dağılımının belirlenmesini sınav korkusunu ve heyecanını yenerek güven duygusunu geliştirmek için rehberlik çalışmalarına ağırlık verilmelidir.Üst öğrenim kurumları ve bu kurumların sonucunda kazanılacak meslekler hakkında öğrencilerin sınıf ve okul düzeyinde yapılacak rehberlik çalışmaları ile bilinçlendirilmesi konusu kararlaştırıldı.

 

8-   Okul rehberlik servisi ile işbirliği yapılarak etkili ve verimli ders çalışma yöntemlerinin öğrencilere kavratılması, bu konunun sene başında yapılmış olan yıllık rehberlik çalışma planında yer alması ve diğer zümre öğretmenleri ile de işbirliği yapılarak bu konuda öğrencilerin mutlaka bilinçlendirilmesi kararlaştırıldı. 

 

 

9-   Covid-19 pandemisi dolayısıyla öğrencilere 2.dönem ölçme değerlendirme işlemi uygulanmamıştır.öğrenciler zayıf olduğu derslerden sorumlu geçme şartıyla bir üst sınıfa geçmişlerdir.

 

10-Dilek ve temenniler bölümünde başka söz alan olmadı.

 

11-Zümre Başkanı …………………………… başarılı bir dönem geçirmek dileğiyle toplantıyı kapattı.

 

 

     Ahmet KABAY                    

……………………………          

 

UYGUNDUR

24/06/2020

……………derskonum.com…………

Okul Müdürü

 


İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FİZİK SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI İNDİR

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk