sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Dijital Karne Ne Zaman Verilecek ?

Dijital Karne Ne Zaman Verilecek ?karneler ne zaman verilecek 2020 2. dönem, 2. dönem karne verilecek mi 2021,E-Okul, 2.dönem karneler ne zaman alınacak 2020 2021, karneler ne zaman verilecek 2021, karneler ne zaman verilecek son dakika, karneler ne zaman alınacak 1.dönem 2021, 2.dönem karneler ne zaman alınacak 2021 2022, Sayfada Gezinme Dijital Karne Ne Zaman Verilecek, güncel, EĞİTİM HABERLERİ, güncel eğitim,

derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızda yer aldık.. 


Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için dijital karne ne zaman verilecek ?  üzerine bir paylaşım yapacağız. 



İyi Tatiller

doğru konum= derskonum

: derskonum.com



Karneler ne zaman, saat kaçta verilecek? 18 milyon öğrencinin dijital karne heyeca
nı!

18 milyon öğrencinin dijital karneleri erişime açılacak. Milli Eğitim Bakanlığınca, ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne ve başarı belgeleri e-Okul'dan erişime açılacak. Peki, karneler ne zaman, saat kaçta verilecek?



Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında, TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecek. Talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek. İşte, dijital karnelerin erişime açılacağı tarih..




NE ZAMAN VERİLECEK?



Bu kapsamda e-Okul sisteminde yoğunluk yaşanmaması için ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı karneleri, 18 Haziran'dan itibaren e-Okul'dan erişime açılacak.


dijital karne ne zaman verilecek


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk