sponsorlu reklam Admatic -sponsor

3 Mayıs'ta sınavlar olacak mı? 2.Dönem Sınavları yapılacak mı ?

 3 Mayıs'ta sınav olacak mı?, 3 Mayıs'ta sınavlar olacak mı? 2.Dönem Sınavları yapılacak mı ?

3 Mayıs'ta sınav olacak mı?, 3 Mayıs 2021 sınav olacak mı, 3 Mayıs 2021 2.Dönem 1. sınav olacak mı,


derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 3 Mayıs 2021'de 2.Dönem 1. sınav olacak mı ? üzerine bir paylaşım yapacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız

3 Mayıs'ta sınav olacak mı?


3 Mayıs 2021 2.Dönem 1. sınav olacak mı ?

Değerli takipçilerimiz. Son günlerde özellikle mail adresimize gelen ve yorumlara yazılan çok önemli bir soru var. "3 Mayıs 2021'de 2.Dönem 1. sınav olacak mı ?   "

 Biz de bu soruyu cevaplandırmak adına bir iki veriden hareketle sizler için bir yazı hazırladık.. 



Öncelikle eldeki verilerimiz nedir ?


1- Günlük Covid-19 Tablosu


2- Takvim - Yani tarihler

3-. Bir önceki yıl aynı dönemde neler yapıldı  ? 



4- Okulların kapanacağı tarih ne zaman ?
okullar ne zaman kapanıyor 2021



SONUÇ
1-Günlük vakadan hareketle bu sınavların 3 mayısta yüz yüze yapılması salgının seyri açısından çok tehlikeli. 1. Dönem sınavlarından acı bir sonuç ortaya çıktı ve bakanlık ders aldı. Bu sefer riske atamaz..

2- Takvimde 3 mayıs sonrasındaki hafta bayram haftası. Bayram tatiline kadar toplamda 7 günlük bir süre var.. bu yedi günden 5 mayıs çarşamba dezenfekte için özellikle boş bırakılmakta. Kalan günlerde sınavı yapmak çok zor . Çünkü sınıflar mevcuda göre ikiye bölünecek ve günde en fazla 3 sınav yapılabilir. Ki  okul idareleri öğrencileri bu süreçte zorlayıp günde 3 sınav yapmaz, yapamazlar..

3. Geçen yıl sadece 2.200 vaka varken okullar tatildi ve sınavlar iptal olup 1.Dönem notuyla sorumlu sınıf geçme gibi bir karar alınmıştı.. Bu yıl da sınavlar iptal olmasa da ileriki bir tarihe ertelenecektir.

4-Okulların kapanma tarihi normal şartlarda 18 Haziran iken bu süre iki hafta uzatılarak 2 Temmuz tarihine ertelendi. Bu demek oluyor ki ileriki zamanlarda sınav takvimi için uygun zaman ve aralık vardır.. 


BU VERİLER İLE GÖRÜLEN O Kİ  SINAVLAR 3 MAYISTA YAPILAMAYACAK VE ERTELENECEK..  EN ERKEN 31 MAYIS EN GEÇ İSE 7 HAZİRAN TARİHİNDE SINAVLAR BAŞLAYACAKTIR..

3 Mayıs'ta sınav olacak mı?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk