sponsorlu reklam Admatic -sponsor

1.DÖNEM 2.YAZILILAR OLACAK MI ?


1.DÖNEM 2.YAZILILAR OLACAK MI 2021
2 dönem 1. yazılılar ne zaman başlar 2020, Yazılılar ne zaman olacak lise, okullarda 2. dönem sınav olacak mı, 2 dönem 1. yazılılar ne zaman başlar 2021, 1 dönem 2 yazılılar ne zaman başlar, 2. dönem sınav olacak mı lise, okullarda 2. sınav olacak mı, Yazılılar olacak mı


1.DÖNEM 2.YAZILILAR OLACAK MI 2021, 1.DÖNEM 2.YAZILILAR OLACAK MI, EĞİTİM HABERLERİ, güncel eğitim, GÜNCEL EĞİTİM, 


derskonum.com  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için  1.DÖNEM 2.YAZILILAR OLACAK MI ? 2021 üzerine bir paylaşım yapacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız


1.DÖNEM 2.YAZILILAR OLACAK MI ? 2021




LİSELERDE SINAVLAR İLGİLİ DETAYLAR!

Ortaöğretim kurumlarında sorumluluk sınavları ile birinci döneme ilişkin yapılamayan sınavlar, eğitim kurumlarında yüz yüze yapılacaktır. Sınavların takvimi; 08 Mart 2021 Pazartesi gününden itibaren üç haftayı geçmeyecek şekilde egitim kurumu alan zümre başkanları kurulunca belirlenip planlanacak, egitim kurumu müdürlüklerince gerekli tedbirler alınarak sınavların uygulanması sağlanacak, birinci döneme ilişkin iş ve işlemler 26 Mart 2021 Cuma gününe, sorumluluk sınavlarına ilişkin tüm iş ve işlemler ise 31 Mart 2021 Çarşamba gününe kadar e-Okul sistemine işlenerek tamamlanacaktır.

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemine ilişkin sınavlarını tamamlamış olan okullar, ikinci dönemin birinci sınavlarını 08-26 Mart 2021 tarihleri arasında yapacaklar., birinci dönem 2. Sınav yapılmayacaktır
.


1.DÖNEM 2.YAZILILAR OLACAK MI 2021









LİSELERDE KAÇ GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM VAR?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), meslek liselerinde bir günde en fazla 10, diğer ortaöğretim kurumlarında ise 8 ders saati yüz yüze eğitim yapılmasına karar verdi.

Buna göre, ortaöğretim kurumlarında yüz yüze eğitim 2 Mart'tan itibaren başladı. Hazırlık ve planlamalarını yapamadıkları için bu tarihte yüz yüze eğitime başlayamayan eğitim kurumları ise en geç 8 Mart Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak şekilde hazırlık ve planlamalarını tamamlayacak..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk