sponsorlu reklam Admatic -sponsor

MATPERESTLER MATEMATİK KANALI

   MATPERESTLER , ORTAOKUL MATEMATİK KANALI 

MATPERESTLER, 

ORTAOKUL MATEMATİK KANALI,

5.SINIF MATEMATİK KANALI, 

6.SINIF MATEMATİK KANALI,

 7.SINIF MATEMATİK KANALI,

 8.SINIF MATEMATİK KANALI,

ORTAOKUL MATEMATİK YOUTUBE KANAL ÖNERİLERİ,




derskonum.com'un değerli takipçileri.


Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..


.

.
Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için ortaokul matematik dersine yönelik en eğlenceli, en kaliteli, en güncel ve en yeni matematik kanalı olan MATPERESTLER  hakkında bir paylaşım yapacağız. Faydalanacağınız ve seveceğiniz bu yeni kanal hakkında bilgiler aşağıdadır.







MATPERESTLER  HAKKINDA 👇👇

Çoğumuz biliyoruz ki matematik bizim ülkemizde en çok korkulan ders.. Bu dersin korkutan boyutu aslında bir önyargıdan ibaret.. Aslında tüm bilimlerin temeli olan ve hayatın tam da içinde olan bu dersin eğlenceli ve sevilen bir yönü var.. İşte tam da bu noktada "matperestler" sizler için matematiğin bu yönlerini ön plana çıkarak öğrenmeyi eğlenceli hale getirecek. Varsa matematik korkunuz bunu aşabileceğiniz bir kanal :))))  Hepinizi takibe bekliyoruz..👌👌


İşte kanalın kurucularının siz takipçilerimize mesajı: 

"Dört ortaokul matematik öğretmeni ve bir psikolojik danışmandan oluşan 5 sıkı arkadaşız. Kanalımızda matematiği eğlenceli hale getirip, rehber eşliğinde Matperestler için faydalı bilgiler paylaşacağız. Matematik sevgisi, korkusu ve endişesi olan, daha fazlasını başarmak isteyen, hayal kuran Matperestleri aramıza bekliyoruz"



TAKİP İÇİN :👇👇





ÖRNEK DERS VİDEOSU AŞAĞIDA







İyi çalışmalar..

doğru konumderskonum

Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

MATPERESTLER



ÖRNEK DERS VİDEOSU AŞAĞIDA

........... ........

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk