sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Liseler için 1.dönem performans notu verilecek mi ?

Liseler için 1.dönem performans notu verilecek mi


Liseler için 1.dönem performans notu verilecek mi, 1.dönem lise performans notu verilecek mi, GÜNCEL, EĞİTİM HABERLERİ, güncel eğitim, 

liselerde karne verilecek mi 2021

E-Okul

karne verilecek mi lise

karneler neye göre verilecek lise

liselerde not verilecek mi

lise karne notları neye göre verilecek

karne notu nasıl verilecek lise

notlar nasıl verilecek lise



 derskonum.com'un  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları,konu anlatımı,pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için Liseler için 1.dönem performans notu verilecek mi ?  üzerine bir paylaşım yazacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen paylaşınız

Liseler için 1.dönem performans notu verilecek mi
Pandemi nedeniyle 31 Aralık'a kadar devam edecek olan uzaktan eğitim tarihi 22 Ocak 2021'e ertelendi. Öğrenciler bu süreye kadar okullarda yüz yüze eğitim almayacak. Başka bir deyişle 2020-2021 EğitimÖğretim Yılı'nın ilk yarıyılı neredeyse tamamen online eğitimle tamamlanmış olacak. Öğrenciler karnelerini 25 Ocak 2021'de alacak. Nisan ayında yapılacak ara tatilin de eklenmesiyle yarıyıl tatili 3 hafta olacak. İkinci dönem ise 15 Şubat 2021'de başlayacak. Peki öğrencilerin karneleri nasıl düzenlenecek? Ders notları nelere göre belirlenecek? Sınavlar nasıl yapılacak? Ortaokul ve liselerde birinci döneme ait yazılı ve uygulama puanları ile performans notları üzerinden ölçme değerlendirme yapılacak. İlkokullarda ise sınav yapılmayacak. Karne notları online derslere katılım ve performans ödevleri üzerinden verilecek.



Liselerde Ders Notları Nasıl Belirlenecek?

2020-2021 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem puanları, haftalık ders saati sayısına bakılmaksızın, öğrencilerin; her dersten bir sınav puanı, bir performans çalışması ve derse hazırlık, devam, aktif katılım, örnek davranışları gibi ders içi katılımlarına ilişkin performans puanları ile belirlenecektir.


Bu demek oluyor ki 

Değerli öğretmenlerimiz performans notu verebileceklerdir. Sayın bakan canlı yayına katıldığı zaman da bunları defalarca ifade etmiştir. Lisede özellikle canlı derse katılım, devamsızlık, ödevlerini yerine getirme vs. ölçütlerle performans notu verilebilir.


Liseler için 1.dönem performans notu verilecek mi ?



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk