sponsorlu reklam Admatic -sponsor

RİZE KEMAN KURSU (ÖZEL DERS)

RİZE MERKEZ KEMAN KURSU (ÖZEL DERS),RİZE KEMAN KURSU,RİZE ÖZEL DERS KEMAN,rize merkez keman kursuRize keman Kursu,Rize kurslar,RİZE Halk Eğitim Oryantasyon Kursu,Rize Halk Eğitim kurs başvurusu,RİZE Halk Eğitim Duyurular,Rize PASTACILIK Kursu,RİZE Halk Eğitim İletişim,RİZE Halk Eğitim telefon numarası




derskonum.com'un değerli  takipçileri.




Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için RİZE KEMAN KURSU (ÖZEL DERS)  üzerine   bir paylaşım yazacağız.   




İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum


RİZE KEMAN KURSU




HAKKIMIZDA

Kurumumuz, 2015 yılının Mart ayında kurulmuş Rize’nin ilk ve tek Milli Eğitim Bakanlığına bağlı sanat akademisidir. Özgür Sanat Akademi sanatın dört ana dalı olan Müzik, Resim, Dans ve Tiyatro üzerine eğitimler vermektedir. Eğitim kadromuz konservatuvar mezunu eğitmenler tarafından oluşup, sanata duyarlı, yüzlerce öğrenci yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

 Sanata ve sanat eğitimine dair ilk aşamanın ne derecede önemli olduğunu, kişinin kişisel ve ruhsal gelişimi için herhangi bir sanat dalı ile ilgilenmenin ve o alanda yeterli düzeye ulaşmasının ne kadar da etkili olduğunu modern dünyada daha da iyi anlıyoruz.
Bu yüzden sizleri MEB'e bağlı ilk sanat okulu olan ÖZGÜR SANAT AKADEMİ ye  bekliyoruz. 




KEMAN KURSU HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ

.............. ..........


KEMAN KURSU HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ

..............


Keman Çalmanın Faydaları Nelerdir?

Keman çalmanın birçok faydası bulunmaktadır. Keman çalmanın başlıca faydalarını aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:
  • Hem yatay hem de dikey olarak kullanılan bir enstrüman olmasından dolayı beynin bir çok fonksiyonunu aynı anda çalıştırmaktadır.
  • Beyindeki nöronlar arasında bağlantıları kuvvetlendirdiğinden dolayı, hafızanın kuvvetlenmesine katkı sağlar.
  • Müzik terapistleri hastaların psikolojik durumunda iyileşme sağlamak adına bol bol kemanla seslendirilmiş eserleri dinletmekte ve bu durum kişilerde rehabilitasyonda etkisi yaratmaktadır.
  • Keman klasik müzikten caz müziğe, Türk müziğinden rock müziğe kadar birçok alanda en çok tercih edilen müzik aletlerinden bir tanesidir. Bu yüzden birçok alanda farklı müzisyenlerle çalışma imkanı bulabilir ve her kültürün müziklerini icra edebilirsiniz.
  • Keman tutarken sol, yayı kullanmak içinde sağ el çok aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Dolayısıyla keman çalmak aynı zamanda el-kol kaslarının ciddi anlamda kuvvetlenmesini sağlayıp, bedensel gelişime katkı sağlamaktadır.


Siz de eğer hem kendiniz hem de geleceğin birer meşaleleri olacak çocuklarınız için keman eğitimi-öğrenimi düşünüyorsanız bizimle iletişime geçiniz..

Sağlıkla ve sanatla kalın.



Adreslerimiz


web:https://www.ozgursanat.com.tr/

 

Gülbahar Mahallesi Sarmaşık Sokak No:7/B Merkez/Rize

ozgursanatakademisi@gmail.com

Tel: 0464 217 77 57

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk