sponsorlu reklam Admatic -sponsor

TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi Kura Çekilişi Sonuçları

TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi Kura Çekilişi Sonuçları

TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi Kura Çekilişi İle Adı Çıkanlar Kaç Lira Peşinat Yatıracaklar?

TOKİ Tuzla Aydınlı Konut projesi kapsamında 2+1 alt gelir grubu 250 adet konut ve 3+1 orta gelir grubu 250 adet olmak üzere toplam 500 adet konut satışa sunulmuştu.

2+1 daire fiyatları 199 bin liradan ve 3+1 daire fiyatları ise 349 bin lira olarak açıklanırken en düşük aylık taksit tutarı ise 663 lira olarak belirlendi.

Kura çekilişi ile adı çıkan kişiler 2+1 konutlar için 23 bin 380 lira ve 3+1 konutlar için ise 33 bin 900 lira olmak üzere en düşük peşinat bedeli ile ödeme yapacaklar.

ZİRAAT BANKASI TOKİ BAŞVURUSU

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); ülke genelinde alt ve orta gelir grubuna yönelik konutları, gerekli hizmet birimlerini ve altyapılarını, modern kentleşmenin tüm unsurlarını kapsayan bir anlayışla tamamlayarak sunmayı amaçlamaktadır.

TOKİ ile yapılan protokol kapsamında Ziraat Bankası olarak müşterilerimize, TOKİ projelerinin başvuru aşamasından tapu teslimine kadar olan bu süreçte; başvuru toplama, konut satış, konut teslim, konut ve DASK sigortası, devir, taksit tahsilâtı, borç kapama ve tapu teslimi işlemlerinde aracılık hizmeti vermekteyiz.

TOKİ'nin Ziraat Bankası aracılığıyla açık satışı duyurulan projelerden konut / iş yeri satın almak isterseniz TOKİ'ninİnternet sitesinden şartları öğrenmek için tıklayınız.(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) Ziraat Bankası aracılığıyla açık satışı duyurulan projelerden konut/işyeri satın almak isterseniz, belirtilen şartları taşımanız hâlinde, size en yakın şubemize T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanınızla müracaat etmeniz yeterlidir.

TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi Kura Çekilişi Sonuçları



tuzla aydınlı 4 etap toki evleri

tuzla aydınlı toki çekilişi ne zaman

toki tuzla aydınlı 2019 kura çekilişi ne zaman

tuzla aydınlı toki evleri başvuru formu

toki tuzla aydınlı kura çekimi ne zaman

tuzla aydınlı konaşlı toki

tuzla aydınlı toki nereye yapılacak

toki tuzla aydınlı 4.etap başvuruları.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk