sponsorlu reklam Admatic -sponsor

2019 atama sonuçları ne zaman açıklanacak

2019 atama sonuçları ne zaman açıklanacak
2019 atama sonuçları ne zaman açıklanacak, atama sonuçları ne zaman, 2019 atama sonuçları saat kaçta açıklanacak, 2019 sözleşmeli öğretmen atama sonuçları,

20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 20 bin sözleşmeli öğretmen tercihlerinin atama sonuçları normalde 07,02,2019 Perşembe günü yapılacaktı ancak yapılan açıklama ile bu tarih değişti.
8 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.Atama ya Bakan Ziya Selçuk'un katılacak ve saat 10.00 da Ziya Selçuk atamaları gerçekleştirecek

Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları, tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda yapılacak.
Adayların puanlarının eşitliği hâlinde KPSS puan üstünlüğü dikkate alınacak, eşitliğin devamı hâlinde atanacak aday bilgisayar kurası ile belirlenecektir.

MAZERETE BAĞLI ATAMALAR
Açıklanan takvimde 2019 yılı öğretmenlerin mazerete bağlı, il içi ve iller arası yer değiştirme işlemlerine ilişkin süreç de yer aldı.
Buna göre, öğretmenlerin Ocak dönemi mazerete bağlı atamaları 18 Ocak'ta; Ağustos dönemi mazerete bağlı atamalar ise 29 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk