sponsorlu reklam Admatic -sponsor

KOCAMAN AİLEM OYUNCU KADROSU

Kocaman Ailem Dizisi Oyuncuları;KOCAMAN AİLEM OYUNCU KADROSU, KOCAMAN AİLEM DİZİSİ OYUNCU KADROSU, KOCAMAN AİLEM DİZİSİ OYUNCULARI, 

Levent Ülgen (Hulusi) kimdir?
8 Ağustos 1962 Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Yılan Hikayesi, Bizim Evin Halleri, En Son Babalar Duyar, Akasya Durağı, Bizim Okul, Salih Kuşu, Roman Havası ve Kiralık Aşk kadrosunda yer almıştır. Namı-değer hallederiz Kadir en son geçtiğimiz sezon erken final yapan Aşk ve Gurur’da rol almıştır.

Reklamlar

Aksel Bonfil (Demir);
Hulusi’nin en has adamı Demir.
Genç oyuncu Aksel Bonfil 1989 yılında İzmir’de doğmuştur. Oyuncu ve Yönetmen olan Bonfil Adana Altın Koza Ödülü sahibidir. Deliha 2 Filmiyle isminden sıkça söz ettirmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur.

Reklamlar

Çağla Demir (Elif);
Hulusi’nin inatçı, delikanlı kızı Elif’e hayat veriyor.

Reklamlar

1992 yılında Samsun’da dünyaya gelen genç oyuncu ilk dizisi Medcezir ile tanınmıştır. Sonrasında ise Kara Sevda dizisinde rol alan başarılı oyuncu şu sıralar ise Kocaman Ailem dizisinde boy gösterecek.
Zeynep Gülmez (Jale);
Başarılı oyuncu 10 Temmuz 1974 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Tiyatro eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesinde tamamlamıştır. Güzel oyuncu en son Trt 1 ekranlarında yayınlanan Yeşil Deniz dizisinde rol almıştır.
Buse Arslan Akdeniz (Berrak);
Aşkı ciddiye almayan genç bir kız Berrak’a hayat veriyor.
Necmi Yapıcı (Naci);
Usta oyuncu 18 Mart 1972 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. En son Vezir Parmağı Filminde Kamil karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.
Erman Okay (Yaşar);
Gülçin Hatıhan (Nurten);
Berkay Tulumbacı (Selim);
8 Haziran 1991 Kıbrıs doğumlu genç oyuncu eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde almıştır. Tiyatro ile oyunculuk kariyerine başlangıç yapan genç oyuncu ilk deneyimini 2010 yılında Sessiz Gece adlı kısa filmde yaşamıştır. Televizyon dünyasında ise 2015 yılında başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri ve Altan Erkekli’ni paylaştığı Kara Ekmek dizi kadrosunda yer almıştır.
Emre Karayel (Şinasi);
Başarılı oyuncu 18 Ekim 1972 yılında Adana’nın Kadirli ilçesinde doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra TRT ‘de kurulum ve çocuk programları hazırlamaya başladı. Daha çok Bir Kadın Bir Erkek isimli sitcom ile tanınan Karayel, Trt ekranlarında yayınlanan Ablam Böyle İstediğiniz dizisiyle oyunculuk hayatına başlamıştır. Sonrasında ise Kuzenlerim, Bir İstanbul Masalı, Gümüş, Kurtlar Vadisi Pusu, Canım Ailem gibi dizilerde yer almıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk