sponsorlu reklam Admatic -sponsor

LA CASA DE PAPEL NE DEMEK,ANLAMI NEDİR ?

LA CASA DE PAPEL NE DEMEK,ANLAMI NEDİR ?
LA CASA DE PAPEL NE DEMEK ?, LA CASA DE PAPEL ANLAMI, GÜNCEL, güncel hayat, LA CASA DE PAPEL, 

Son zamanlarda ülkemizde başta olmak üzere özellikle de sosyal medyada fazla vakit geçiren kişiler, son dönemlerde bir dizinin adını sıklıkla duymuşlardır: La Casa De Papel. Dizi sosyal medya kullanıcıları arasında sıklıkla konuşuluyor ve övgüler alıyor. Tabii bunun en büyük nedeni Netflix'in diziye el atmış olması.

Dizinin orijinali, İspanyol Antena 3 kanalı için 15 bölümlük tek sezon olarak çekildi. Netflix ise bölümlerin sürelerini uzun buldu ve ilk 9 bölümü 13 bölüme ayırarak 1. sezon olarak yayınladı. Eğer dizinin ilk sezonunu Netflix’ten izlediyseniz, dilerseniz 2. sezonu orijinal dizinin son 6 bölümünü izleyerek tamamlayabilirsiniz. Netflix, 2. sezonu Nisan ayında yayınlayacak.


Peki diziye isim olarak seçilen "la casa de papel"in ne demek olduğunu biliyor musunuz ?


LA CASA DE PAPEL NE DEMEK ????

İspanyolca olan bu kelime grubunun Türkçemizdeki karşılığı KAĞITHANE-BASIMHANE'dir. Dizideki anlamı ise "darphane" yani para basılan yer diyebiliriz 

TAVSİYE : Diziyi izlemiş biri olarak muhakkak izleyin derim. Ufkunuzu geliştirecek heyecan verici aksiyon ve hayal dünyasının derinliği ile gerçeğin hesabının ortaya çıktığı enfes bir dizi :)))


İYİ SEYİRLER..
la casa de papel ne demek türkçe
la casa de papel ne demek 

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk