sponsorlu reklam Admatic -sponsor

MEB YENİ MÜFREDATI 18 TEMMUZ 2017

MEB YENİ MÜFREDATI 18 TEMMUZ 2017, MEB YENİ MÜFREDATI, MEB YENİ MÜFREDATI 18.07.2017, 18.07.2017 YENİ MÜFREDAT, MEB MÜFREDAT, MEB MÜFREDAT, GÜNCEL,

Milli Eğitim Bakanı yeni müfredatı açıkladı
Milli Eğitim Bakanlı İsmet Yılmaz 2017-2018 eğitim dönemi için yeni müfredatı açıkladı.Yapılan saha çalışmalarına ve anketlere 100 bine yakın öğretmen ve velinin katıldığını söyleyen Bakan Yılmaz, "İlk olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılında 1, 5 ve 9. sınıflarda uygulamaya konulacak. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Millî Birlik Günü, güncellenen öğretim programlarımızda yer alacak" dedi.


İNDİRMEK İÇİN DERSLER ÜZERİNE TIKLA


Milli eğitim Bakanlığı'nın (MEB), yeni müfredat ile ilgili çalışmaları tamamladı.Bakan Yılmaz, güncellenen öğretim programlarının tanıtımına ilişkin basın toplantısında konuştu. Bakan Yılmaz'ın konuşması MEB'in Twitter hesabı üzerinden de anında aktarıldı. " Gelecek nesillerin daha donanımlı olabilmesi için müfredatın yenilenmesi ihtiyacı doğurmuştur" ifadesini kullanan Bakan İsmet Yılmaz,  "İlkokul ve ortaokul düzeyinde 17, lise düzeyinde 24, imam hatip ortaokulu ve imam hatip lisesi düzeyinde 10 olmak üzere toplam 51 ayrı, sınıflar esas alındığında ise 176 müfredat yenilendi" dedi.

önemli başlıklar


BEDEN EĞİTİM DERSİNİN ADI DEĞİŞTİ .

beden eğitimi ve spor olarak değiştirildi.


.


EVRİM KONUSU BİR ÜST ÖĞRETİM KURUMUNA BIRAKILDI

Açıkça görülmesi için felsefe 10 ve 11. öğretim programlarımızın incelenmesi yeterlidir. 



'ATATÜRKLE İLGİLİ ÇIKARILAN KONU YOK'


PİLOT İLLERDE İNGİLZCE DERSİ...
Bakan Yılmaz: "Bizim evlatlarımıza mutlaka bir yabancı dilde bir beceri kazandırmamız lazım. Yani bir yabancı dilde okuyup anlaması, kendi düşüncesini ifade edebilmesini istiyoruz. Onun içerisinde de programlarımızı güncelleştirdik. Bu güncelleştirmede de seçilmiş derslerle birlikte yaklaşık 18 saate kadar ders alınabilir. Ancak pilot illerden başlıyoruz. 


TEOG'DA 6 İLE 8 SORU AÇIK UÇLU OLACAK!


15 TEMMUZ KİTAPLARDA OLACAK



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk