sponsorlu reklam Admatic -sponsor

BİR MİLYONLUK SORUYU GÖREN YARIŞMACI ÇAĞDAŞ İRFAN YILDIRIM

BİR MİLYONLUK SORUYU GÖREN YARIŞMACI ÇAĞDAŞ İRFAN YILDIRIM, ÇAĞDAŞ İRFAN YILDIRIM KİMDİR, ÇAĞDAŞ İRFAN YILDIRIM, ÇAĞDAŞ İRFAN KİM MİLYONER,
Çağdaş İrfan Yıldırım 21 haziran gecesi Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına katıldı. Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına 17 yaşından itibaren katılmayı kafaya koymuştu. Fransa’da bir üniversiteden kabul alınca annesi; oturduğu evi ve Sarıyer’de bulunan evini Çağdaş’a destek olmak için sattı. Çağdaş ise annesinin bu fedakarlıkları karşısında bir sorumluluk almak istedi ve bu yarışmaya katıldı. .

İŞTE 1 MİLYONLUK SORU


Çağdaş İrfan Yıldırım’ın aldığı riskleri göz önüne getiren izleyiciler çok zengin bir ailenin çocuğudur diye düşünebilir ancak Çağdaş normal gelir düzeyinde belki de biraz üstünde olan bir ailenin çocuğu. Çağdaş İrfan Yıldırım’ın anne ve babası ayrıydı. Çağdaş her zaman iki teyzesinin babasının ve amcaları ile dayılarının desteğini yanında gördü. Çağdaş İrfan Yıldırım’ın babası Altınolukta’ta yaşamaktadır. Çağdaş’a babası halaları ve amcaları ise sürekli destek oldu.

Çağdaş İrfan Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Galatasaray Üniversitesinde okuyan Şeyma Özin’den sonra ikinci defa 1.000.000 soruyu açtıran isim oldu. Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında aldığı riskler ile cesaretini gösteren Çağdaş İrfan Yıldırım bilgisi ile de Türkiye’ye çok şey katacak gibi. Çağdaş İrfan Yıldırım kendisini çok yönlü şekilde yetiştirdiği için soruları cevaplamakta hiç zorlanmadı. Çağdaş İrfan Yıldırım’ın en uzak olduğu konu ise spor. Eğer Kim Milyoner Olmak İster’in yeni sezonunda Çağdaş’a bir spor kültürü sorusu gelirse çok zorlanacaktır.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına da Galatasaray okulları ikici kere damga vurdu. Zira Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında sadece Galatasaray Üniversitesinden ve lisesinden iki öğrenci 1.000.000 soruyu açtırma başarısı gösterdi.

İŞTE 1 MİLYONLUK SORU

Murat Yıldırım Çağdaş İrfan Yıldırım’a benim hiç erkek kardeşim yok; senin gibi bir erkek kardeşim olsun isterdim dedi. Çağdaş İrfan Yıldırım çok cesaretli bir çocuktu. Aslında Çağdaş İrfan Yıldırım öğrenci olduğu için geldiğinde ki hedefi sadece 60.000 TL idi; ancak öz güven patlaması yaşayan Çağdaş İrfan Yıldırım tüm sorulara risk aldı ve cevap verdi. Aşağıda ki fotoğrafta Çağdaş İrfan Yıldırım’ın iki teyzesi ve ortada ki annesi.


İŞTE 1 MİLYONLUK SORU

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk