sponsorlu reklam Admatic -sponsor

2017 KPSS GÜNCEL BİLGİLER SORULAR VE CEVAPLARI

2017 KPSS GÜNCEL BİLGİLER SORULAR VE CEVAPLARI, 2017 KPSS GÜNCEL BİLGİLER SORULARI, 2017 KPSS, KPSS, 2017 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI,


2017 KPSS güncel Bilgilerde hangi sorular çıktı? KPSS İlk oturumunda adaylara Genel Kültür bölümünden güncel sorular soruldu. Adaylar, Mimar Sinan'ın ustalık eseri, Tac Mahal hangi ülkededir, Bilge Lider kimir, Kıbrıs Barış Harekatı ve Atatürk'ün imzası neden değişti? sorularının yanıtları merak ediliyor.
KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür sınavında adaylar Güncel bilgi sorularına yanıt verdi. Standart sapmanın yüksek olduğu güncel bilgi sorularının cevapları merak ediyor. ÖSYM KPSS Soru ve cevaplarını henüz yayımlamadı. Sınava giren adaylar sayfanın sonunda yer alan Yorum kısmına güncel bilgiler ile ilgili soruları paylaşabilir.
ÖSYM soru ve cevapları açıkladığında haberimizden öğrenebilirsiniz.
Yalta Konferansı, II. Dünya Savaşı sırasında 4 Şubat 1945 - 11 Şubat 1945 tarihleri arasında Kırım’ın önde gelen tatil yeri Yalta'nın 3 kilometre güneyinde bulunan Livadia Sarayı'nda düzenlenen ve Churchill (İngiliz Başbakanı), Roosevelt (Amerika Birleşik Devletleri Başkanı) ve Stalin (Rus Lider) olmak üzere Üç Müttefikin katıldığı bir konferanstır.
Mimar Sinan'ın "Ustalık eserim" olarak nitelendirdiği Camii'nin hangisi olduğu soruldu. Mimar Sinan'ın "Ustalık eserim" olarak nitelendirdiği Camii, Selimiye Camiidir.
15 Temmuz darbe girişimi direnişinde Ankara'nın ilçesi Kazan 'Kahraman' unvanını almıştır.
Taç Mahal, Hindistan ülkesinde bulunmaktadır.
'Bilge Lider ve Bilge Kral adıyla anılan kişi Aliya İzzetbegoviç.
Etkisi 15 yıl süren Çernobil faciası Ukrayna ülkesinde gerçekleşmiştir.
1974’teki Kıbrıs Barış Harekatın’da; Başbakan: Bülent Ecevit (CHP), Başbakan Yardımcısı: Necmettin Erbakan (MSP), Genelkurmay Başkanı: Org. Semih Sancar’dır.
Kalkınma Bakanlığı'nın 2016 Yılında En Çok Yatırım Yaptığı Sektör Ulaştırma
Atatürk'ün imzasının değiştirme sebebi nedir?' sorusunun yanıtı 'Soyadı Kanunu'dur.
Haşhaşinler veya Haşhaşin Tarikatı 1090 yılının Eylül ayında İsmaili din adamı Hasan Sabbah


2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk