sponsorlu reklam Admatic -sponsor

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK

KAYNAK:http://www.yeniturkhaber.com/
DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK, DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN, ERTUĞRUL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK YENİ SEZON, 
Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?
TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul 61. bölümüyle sezon finaline girmişti. Dizi severleri Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? diye araştırmaya başladı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman ekranlara gelecek? İşte detaylar...
....Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?
+ -
Başrolünü Engin Altan Düzyatan'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisi 61. bölümüyle 8 Haziran'da sezon finali yaptı. Diriliş Ertuğrul takipçileri yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
8 Haziran'da tatile giren Diriliş Ertuğrul dizisi 2'inci sezonuna 30 Eylül 2015 yılında başlamıştı. Heyecanla yeni sezonu bekleyen dizi severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Diriliş Ertuğrul dizisi, bi aksilik çıkmazsa 3. sezona da Eylül ayı içerisinde başlayacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Takipçileriyle 61. randevusuna çıkacak olan Diriliş Ertuğrul'da olaylar şöyle gelişecek: Ertuğrul, yaşanan hengâmede yaralanan ağabeysini obaya getirmiştir. Sungur Tekin’in yaralanması Kayı otağında tansiyonu daha da yükseltir. Gündoğdu, bütün olanlardan Ertuğrul’u sorum tutar. Tüm yaşananlara, kendilerini dinlemeyen Ertuğrul’un neden olduğunu söyler. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıkar. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme’nin gelmesi olayı daha da büyütmüştür. Sungur Tekin’in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkılır. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden olmuştur.

Nice vakittir Süleyman Şah’ın evlatları arasında yaşananlar, artık durdurulamaz bir hale gelmiştir. Gündoğdu, annesine rest çekerek beylik seçimi için toyu toplamasını ister.  Hayme, oğlunun bu isteğini kabul eder. Gündoğdu, Kayılar’a Bey seçilerek hem Ertuğrul’u durduracağını hem de obasını bütün tehlikelerden kurtaracağını planlar. Ancak, Ertuğrul’ da Kayılar’a bey olmak için aday olmuştur. Her iki kardeş de sıkı bir seçim çalışması yaparlar. Toyda yapılan seçimle Gündoğdu Kayılar’ın yeni beyi seçilir. Bu yaşananların üzerine Ertuğrul artık birlikte yaşamalarının mümkün olmadığını söyler. Ertuğrul kendisine inananlarla birlikte Bizans sınırına göç edeceğini açıklayarak toydan ayrılır. Hayme’nin bütün çabalarına rağmen Ertuğrul bu kararından dönmez. Ayrılık için çalışmalar başlamıştır.
 


ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİZİDEN AYRILIYOR MU?
Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin yeni sezonundan sonra kadrodan çıkacağı öğrenildi. Engin Altan Düzyatan’ın TRT’de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolünün önümüzdeki sezon sona ereceği ve Engin Altan'ın diziden ayrılacağı iddia edildi.
Düzyatan, yönetmenliğini Mete Sözer’in üstlendiği ve Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan ve Meral Çetinkaya gibi oyuncuların dikkat çektiği yeni filminin basın gösteriminde Kanyon’da yerini aldı.

Diriliş Ertuğrul dizisi üçüncü sezonda 30 Eylül tarihinde izleyici ile buluşması bekleniyor Diriliş Ertuğrul üçüncü sezon konusu hakkında yapımcılar henüz net bir bilgi vermiyor Ancak tahminlere göre Bizans döneminin anlatılacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk